Splinter Cell: Blacklist - Konzol Center
Splinter Cell: Blacklist
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Splinter Cell: Blacklist – az első negyed óra

Azt hittük, hogy a tegnapi launch trailer után már nem érkezik több videó az egy hét múlva megjelenő Splinter Cell: Blacklist-ből. Tévedtünk. Az Ubisoft közzétette a játék első 15 percét, melyet megmutatunk azoknak, akiket nem zavar a spoiler.

Bővebben

Splinter Cell: Blacklist launch trailer

És vége. A Splinter Cell: Blacklist-ből nem látunk több látnivalót a megjelenés előtt, az Ubisoft közzétette a játék launch trailerét, a marketingesek megpihenhetnek végre. A játék jövő hét pénteken jelenik meg, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben

Splinter Cell: Blacklist – százféle lehetőség vár rád

Nem kevesebbet állít az Ubisoft legújabb előzetese, mint azt, hogy legalább százféle módon lehet majd játszani a Splinter Cell: Blacklist-et. A játék jövő héten pénteken jelenik meg, addig reméljük, hogy már csak a launch trailer jön, kezd sok lenni belőle.

Bővebben

Splinter Cell: Blacklist – a kooperatív mód részletei

Az Ubisoft egy újabb videót tett közzé a Splinter Cell: Blacklist-ről, melyen a kooperatív mód részleteit osztják meg a játék készítői a nagyközönséggel. Sam Fisher legújabb kalandja jövő héten pénteken debütál az üzletek polcain.

Bővebben

Televíziós reklámon a Splinter Cell: Blacklist

A jövő heti megjelenése előtt a Splinter Cell: Blacklist újabb kedvcsinálót kapott, ezúttal egy televíziós reklám formájában. Bár nem valószínű, hogy a CG trailer valakit meggyőzne, aki eddig ne szerette volna megvenni a játékot, azért megmutatjuk.

Bővebben

Splinter Cell: Blacklist – a fenyegetés

Vasárnapra is jutott egy kis Splinter Cell-előzetes, az Ubisoft most már tényleg fokozott tempóra kapcsolt a marketinggel. A legújabb előzetes arról szól, hogy mi is az a Feketelista, és ki is áll mögötte.

Bővebben

Splinter Cell: Blacklist – az első 15 perc

Eddig sem volt kevés látnivaló a Splinter Cell: Blacklist-ből, most azonban az Ubisoft közzétette a játék első 15 percét. Ugye mondani sem kell, hogy akit érdekel a játék, ne nézze meg, mert erősen spoileres?

Bővebben

Splinter Cell: Blacklist – a zsoldosok élete

Az Ubisoft már futószalagon tolja az arcunkba a Splinter Cel: Blacklist videókat, nem hiába, augusztus 23-a már meglehetősen közel van. A legújabb felvételen a zsoldosok bőrébe bújhatunk be, s vadászhatunk a kémekre a multiplayer módban.

Bővebben

Splinter Cell: Blacklist – mozgásban a Spies vs Mercs

Ismét mozgásban csodálhatjuk meg a Splinter Cell: Blacklist többjátékos módját, ezúttal a kémek szemszögéből, fejlesztői kommentárral megspékelve. A játék magyar felirattal jelenik meg, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben

Splinter Cell: Blacklist – a játékstratégiák

Friss és ropogós előzetessel jelentkezik az Ubisoft és a Splinter Cell: Blacklist, melyen Sam Fisher játékstílusairól kapunk bővebb információkat. Lopakodj, rejtőzködj vagy támadj, ez csak rajtad múlik!

Bővebben