The Amazing Spider-Man - Konzol Center
The Amazing Spider-Man
Szerintünk 6.0
Szerintetek N.A.
 

Megjelent a Spider-Man iOS eszközökre

A Gameloft gondozásában megjelent iOS eszközökre a The Amazing Spider-Man, kicsit megelőzve a hollywoodi mozi bemutatóját. Az alkotók klassz munkát végeztek, bár az árfekvés kicsit magasabb a megszokottnál.

Bővebben

The Amazing Spider-Man launch trailer

Bár a film csak július 12-én kerül a mozikba, a The Amazing Spider-Man játék már holnap az üzletek polcaira kerül. A Beenox ebből az alkalomból elérhetővé tette annak launch trailer-ét, mely kicsit kevert saláta: ingame és CG jeleneteket egyaránt tartalmaz.

Bővebben

The Amazing Spider-Man – friss gameplay

A The Amazing Spider-Man hamarosan bekopogtat az üzletek ajtajain, s ebből az alkalomból felbukkant egy újabb játékmenet videó, melyben Brent Nicholas kalauzolja végig a leendő játékosokat New York utcáin.

Bővebben

The Amazing Spider-Man – PS Move trailer

Nem árulunk el nagy titkot, hisz egy ideje már közismert, hogy a The Amazin Spider-Man PlayStation 3-as verziója támogatja majd a Sony mozgásérzékelős rendszerét, a PlayStation Move-ot, melyet demonstráló trailer érkezett. A látvány tetszetős és ígéretes.

Bővebben

Move támogatást kap a The Amazing Spider-Man

A nyáron megjelenő The Amazing Spider-Man dobozképe gondolt egyet, és felszivárgott a netre, bár sokat nem volt ott, ugyanis szinte minden honnan lepucolták nagyon gyorsan. A borító nem érdekes, de ami a PS3-ason volt, annál inkább.

Bővebben

The Amazing Spider-Man megjelenési dátum

Az Activision bejelentette a The Amazing Spider-Man pontos megjelenési dátumát, ami az azonoson címen futó mozifilm premierjét megelőzően néhány nappal kerül az üzletek polcaira. A megjelenési dátum mellé új trailer is dukál.

Bővebben

The Amazing Spider-Man gameplay

Idén nyáron landol a mozikban a legfrissebb Pókember film, mellyel karöltve érkezik a legfrissebb játék és. Még mindig a Beenox gondozásában megjelenő anyag legalább kicsit próbál más lenni, mint a korábban megszokott Pókember játékok.

Bővebben

VGA 2011: The Amazing Spider-Man: The Movie videó

A New York Comic Con-on jelentették be idén a The Amazing Spider-Man: The Movie játékot, melyet a Beenox készít, és multiplatform lesz. Az első alkalom, hogy mozgásban is láthatjuk.

Bővebben

The Amazing Spider-Man: The Movie információk

Az Activision újabb részleteket árult el a The Amazing Spider-Man: The Movie játékáról, melyet a Beenox készít továbbra is, s melyről először a New York Comic Con-on hallhattunk.

Bővebben

The Amazing Spider-Man: The Movie bejelentés

A New York Comic Con-on a Marvel és a Beenox bejelentette a soron következő Pókember játékát, a The Amazing Spider-Man-t, mely 2012-ben kerül az üzletek polcaira.

Bővebben