The Darkness II - Konzol Center
The Darkness II
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

The Darkness II- Relic Hunter achievement/trophy

A THQ gondozásában megjelenő The Darkness II a tengerentúl már tegnap elindult hódító útjára, nálunk még két napot várni kell a megjelenésig. A játékban a vérontás, a sötét erők dühöngése mellett van azonban egy nehéz achievement is.

Bővebben

The Darkness II – kooperatív bemutatkozás

Négy videót is tudunk mutatni a The Darkness II kooperatív módjával kapcsolatban, a Digital Extremes a játék kampány módját ugyanis egy ilyen móddal is megtoldja.

Bővebben

The Darkness II – videón a kooperatív mód

A Game Informer magazin előzetest közölt a The Darkness II játékból, melyből kiderült, hogy a játék négyfős kooperatív módot is kap, mely a kampány móddal párhuzamosan fut.

Bővebben

The Darkness II – tízpercnyi gameplay

A 2012 februárjában megjelenő The Darkness II-t tíz percen keresztül láthatod akcióban, ráadásul fejlesztői, pontosabban produceri kommentárral megfűszerezve.

Bővebben

The Darkness II – az első videó

Végleges megjelenési dátumot kapott a The Darkness II, s ráadásul még egy kedvcsináló videó is érkezett, a legelső a sorban. Aki kihagyta az első részt, most kedvet kaphat.

Bővebben

The Darkness II – az első fejlesztői napló

Megjelent a Digital Extreme kezei alatt készülő The Darkness II első fejlesztői naplója, ami egyelőre mozgóképet nem tartalmaz.

Bővebben