The Elder Scrolls V: Skyrim - Konzol Center
The Elder Scrolls V: Skyrim
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

Profi Skyrim-modot készített egy 19 éves amatőr

Közel két éve jelent meg a The Elder Scrolls V: Skyrim, melyhez azóta is futószalagon készülnek különböző modok PC-re. Most azonban egy 19 éves fiú olyat alkotott, amitől sokan fogják lehugyozni a bokájukat!

Bővebben

TES: Skyrim – még két DLC-t rebesgetnek

A tavalyi év legjobb játéka címet besepert, soha véget nem érő RPG, a The Elder Scrolls V: Skyrim állítólag még két DLC-re számíthat, mire a Bethesda végleg lehúzza a rolót a játék előtt. Persze mindez csak pletyka, hivatalos megerősítés nincs.

Bővebben

Skyrim – Dragonborn DLC előzetes

A Bethesda végre egy videó formájában lerántotta a leplet a The Elder Scrolls V: Skyrim következő DLC-jéről, melynek a Dragonborn nevet adták, mint ahogy azt a korábbi pletykákból már tudni lehetett. Sárkányok hátán és a levegőbe emelkedhetsz!

Bővebben

Új Skyrim DLC kedvcsináló érkezett

A Bethesda RPG-je közel egy éve már a piacon van, azonban sikerén nem osztozik a játékhoz eddig készült két kiegészítő. Valahogy elmaradtak minőségben az alapjátéktól, s ráadásul hemzsegtek a bug-októl. Talán az új majd nem ilyen lesz, reméli a Bethesda.

Bővebben

DLC-k nélkül kerül forgalomba a Skyrim Premium Edition

Tegnap írtunk róla, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim prémium kiadással örvendezteti meg a rajongókat, mely Európában lesz csak kapható december elejétől. Sajnos most kiderült, hogy a csomag DLC-k nélkül érkezik.

Bővebben

Bemutatkozik a The Elder Scrolls V: Skyrim Premium Edition

A tavalyi év egyik legjobb (szerep)játéka, a The Elder Scrolls V: Skyrim prémium kiadásban részesül, melyről a német Amazon webáruház rántotta le a leplet. A csomag tartalmaz mindent, mire rajongó vágyhat, de persze mindennek ára is van.  De nem sok.

Bővebben

TES V: Skyrim Dragonborn DLC

Egy szorgos Skyrim rajongó a játék 1.8-as javításában nyomára bukkant a következő DLC-nek, mely szerinte Dragonborn címmel fog megjelenni a közeljövőben. Ilyen információkhoz juthat, aki szeret a kódok között turkálni.

Bővebben

Skyrim: Heartfire DLC bejelentés

A tegnapi nap jelentették be a The Elder Scrolls V: Skyrim következő letölthető kiegészítőjét, a Heartfire névre hallgató expanziót, mely nem újabb területeket vagy ellenfeleket kínál, hanem teljesen mást.

Bővebben

Ma érkezik konzolokra a Skyrim 1.7 frissítés

A The Elder Scrolls V: Skyrim kétsékívül minden idők egyik legnépszerűbb, s nem mellesleg tavaly az év játéka címet elnyert RPG alkotása, mely azonban rengeteg bug-ot tartalmaz(ott), melyet a Bethesda azóta is javít. Ma újabb frissítés érkezik, az 1.7-es.

Bővebben

Képeken a Skyrim iCEnhancer mod

Néhány nappal ezelőtt mutattuk meg, hogyan is fest a Grand Theft Auto IV azután, miután megkapta a maga iCEnhancer mod-ját. A készítő akkor elmondta, hogy új projekt felé nyit, ami a Skyrim vagy a Minecraft lesz. Úgy tűnik, az előbbi, ugyanis képeink vannak.

Bővebben