The Elder Scrolls V: Skyrim - Konzol Center
The Elder Scrolls V: Skyrim
Szerintünk 9.0
Szerintetek N.A.
 

Vélemény: The Elder Scrolls V: Skyrim nosztalgia

Bár lassan már három éve annak, hogy a Bethesda világhódító útjára indította a The Elders Scrolls-franchise ötödik epizódját, nyugodtan mondhatjuk, hogy a játék népszerűsége, szavatossága és létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen. 

Bővebben

Profi Skyrim-modot készített egy 19 éves amatőr

Közel két éve jelent meg a The Elder Scrolls V: Skyrim, melyhez azóta is futószalagon készülnek különböző modok PC-re. Most azonban egy 19 éves fiú olyat alkotott, amitől sokan fogják lehugyozni a bokájukat!

Bővebben

Skyrim – Dragonborn DLC előzetes

A Bethesda végre egy videó formájában lerántotta a leplet a The Elder Scrolls V: Skyrim következő DLC-jéről, melynek a Dragonborn nevet adták, mint ahogy azt a korábbi pletykákból már tudni lehetett. Sárkányok hátán és a levegőbe emelkedhetsz!

Bővebben

E3 2012: Így fest a Skyrim: Dawnguard DLC

Hiába megannyi klassz játék és bejelentés, a Skyrim-rajongók mit sem várnak jobban, mint a pár hét múlva megjelenő első expanziót, a Dawnguard DLC-t. Az E3-on a G4Tv-nek módja volt kipróbálni mozgásban is azt, ezt mutatjuk most meg.

Bővebben

E3 2012: Skyrim: Dawnguard DLC előzetes

A tavaly megjelent, és az év játéka címet is elnyert The Elder Scrolls V: Skyrim első DLC-je, a Dawnguard hamarosan debütál, méghozzá a jövő héten megrendezésre kerülő E3-on. Most befutott a DLC első előzetese, melyet megosztunk veletek.

Bővebben

A Skyrim és a bikiniverseny

Mi köze egymáshoz 2011 legjobb RPG-jének, a The Elder Scroll V: Skyrim-nek és a bikininek egymáshoz? Csípőből jön a válasz, hogy természetesen semmi. Egy rajongó azonban nem így gondolja, aki bikiniversenyt varázsolt a Skyrim világába.

Bővebben

Kinect támogatást kap a Skyrim

A Bethesda a napokban bejelentette, hogy tavalyi siker RPG-je, a The Elder Scrolls V: Skyrim Kinect támogatást kap a közeljövőben. Egyúttal egy videót is mellékeltek, ami demonstrálja, hogy működik majd ez a játékban.

Bővebben

Skyrim – így használd a Creation Kit-et

A mai naptól elérhető a Bethesda jóvoltából a The Elder Scrolls V: Skyrim játékhoz az a Creation Kit, mellyel a játékot moddolhatod, ízlésednek megfelelően. Azért, hogy minél többet kihozhassa a játékból, a Bethesda megmutatja, hogyan kell.

Bővebben

The Elder Scrolls V: Skyrim – a történet 2 percben

Néhány hete a Bethesda játékosok százezreit likvidálta szerettei köréből, akik azóta is szorgalmasan barangolnak a The Elder Scrolls V. Skyrim hatalmas univerzumában, amit bizony összefüggéseiben nem is könnyű megérteni.

Bővebben

Skyrim – az 1.3 patch már PS3-on is elérhető

A hét elején már megjelent Xbox 360-ra és PC-re a The Elder Scrolls V: Skyrim 1.3-as javítása, most azonban már a PS3 tulajdonosok is részesedhetnek a jobb játékmenetből.

Bővebben