The Last of Us - Konzol Center
The Last of Us
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Game of the Year kiadást kap a The Last of Us

A hivatalos PlayStation Blog-on jelent meg a hír, miszerint november közepén Game of the Year kiadást kap a The Last of US PS3-as verziója. Most már tényleg minden rókabőrt lehúztak a Naughty Dog játékáról. 

Bővebben

The Last of Us – tölthetők az ingyenes térképek

Befutottak a Naughty Dog által korábban beígért, ingyenes multis térképek a The Last of Us-hoz, mely PS3-ra és PS4-re is tölthető. Két új territórium, a The Beach és a Financial Plaza vehető birtokba. 

Bővebben

The Last of Us Grounded DLC bemutató

A heti PlayStation Store-frissítés hozzal a The Last of Us utolsó DLC-jét, mely a Grounded címre hallgat. A Naughty Dog egy külön előzetest készített a bővítménynek, melyen a tartalmat vehetjük szemügyre. 

Bővebben

Íme a PS4-es The Last of Us előzetese

Mint tudjuk, idén nyáron PlayStation 4-re érkezik a tavalyi év egyik leginkább túlértékelt játéka, a The Last of Us, s most már azt is meg tudjuk mutatni, hogyan néz ki. Igaz, hogy a mellékelt videó kicsit rekláms, s csak kicsit előzetes. 

Bővebben

A The Last of Us a BAFTA-n is tarolt

Tegnap este átadták a Brit Filmakadémia díjait, s természetesen a videojátékok sem maradtak trófea nélkül, legalább is ami a The Last of Us-t illeti. A játék öt kategóriában tarolt, szerintünk érdemtelenül. 

Bővebben

The Last of Us: Left Behind DLC – a kulisszák mögött

A közelmúltban kapott egy másfél órás kisfilmet a The Last of Us, mely a kulisszák mögé engedett betekintést, most pedig a nemrég megjelent sztori-bővítmény, a Left Behind kapott egy hasonló mozgóképet, mely bár rövidebb, azonban nagyon érdekes. 

Bővebben

Így készült a The Last of Us

Aki szeret benézni a kulisszák mögé, azt biztosan érdekli majd az a másfél órás videó, melyen arról van szó, hogyan is készült a The Last of Us. A probléma az, hogy egyelőre a videó csak az Amazonon érhető el, de itt a kedvcsináló.

Bővebben

Nem kap több sztori DLC-t a The Last of Us

A február 14.én érkező Left Behind DLC lesz az utolsó kapmpány-expanzió a The Last of Us-hoz, jelentette be a Naughty Dog. A jövőben már csak a többjátékos módhoz várhatók kiegészyítések.

Bővebben

Bővített előzetesen a The Last of Us: Left Behind

Február 14-én érkezik a PS3-exkluzív The Last of Us első sztori-DLC-je, a Left Behind, mely most megkapta a közel háromperces bővített előzetesét. Az expanzió 15 dollárba fáj majd, és előzménye lesz a fő cselekménynek.

Bővebben

Februárban jöhet a The Last of Us DLC

A Sony hivatalosan még nem tudatta senkivel, hogy mikor is teszi elérhetővé a The Last of Us első sztori DLC-jét, a Left Behind-ot, azonban a PlayStation Store-ban már felbukkant egy dátum.

Bővebben