The Last of Us - Konzol Center
The Last of Us
Szerintünk 8.0
Szerintetek N.A.
 

Game of the Year kiadást kap a The Last of Us

A hivatalos PlayStation Blog-on jelent meg a hír, miszerint november közepén Game of the Year kiadást kap a The Last of US PS3-as verziója. Most már tényleg minden rókabőrt lehúztak a Naughty Dog játékáról. 

Bővebben

The Last of Us – tölthetők az ingyenes térképek

Befutottak a Naughty Dog által korábban beígért, ingyenes multis térképek a The Last of Us-hoz, mely PS3-ra és PS4-re is tölthető. Két új territórium, a The Beach és a Financial Plaza vehető birtokba. 

Bővebben

The Last of Us Grounded DLC bemutató

A heti PlayStation Store-frissítés hozzal a The Last of Us utolsó DLC-jét, mely a Grounded címre hallgat. A Naughty Dog egy külön előzetest készített a bővítménynek, melyen a tartalmat vehetjük szemügyre. 

Bővebben

A The Last of Us a BAFTA-n is tarolt

Tegnap este átadták a Brit Filmakadémia díjait, s természetesen a videojátékok sem maradtak trófea nélkül, legalább is ami a The Last of Us-t illeti. A játék öt kategóriában tarolt, szerintünk érdemtelenül. 

Bővebben

Így készült a The Last of Us

Aki szeret benézni a kulisszák mögé, azt biztosan érdekli majd az a másfél órás videó, melyen arról van szó, hogyan is készült a The Last of Us. A probléma az, hogy egyelőre a videó csak az Amazonon érhető el, de itt a kedvcsináló.

Bővebben

Bővített előzetesen a The Last of Us: Left Behind

Február 14-én érkezik a PS3-exkluzív The Last of Us első sztori-DLC-je, a Left Behind, mely most megkapta a közel háromperces bővített előzetesét. Az expanzió 15 dollárba fáj majd, és előzménye lesz a fő cselekménynek.

Bővebben

Ízelítő a The Last of Us sztori-DLC-jéből

Hamarosan letölthetővé válik a The Last of Us első, a kampány módot kiegészítő DLC-je, a Left Behind, melyben Ellie és mentora, Riley kapja a főszerepet egy bentlakásos iskolában. A bővítményért 15 dollárt kell fizetni, itt egy kedvcsináló.

Bővebben

The Last of Us DLC részletek

A Naughty Dog ígéretéhez híven több DLC-vel is támogatja a The Last of Us-t, melyek közül az első a többjátékos szegmenst bővíti ki. Ezt követi majd a sztori módhoz készülő expanzió, mindkettőért fizetni kell.

Bővebben

The Last of Us – videón az Interrogation mód

Ahogy tegnap megírtuk, új multiplayer móddal bővül a The Last of Us, melynek neve, Interrogation. A Naughty Dog most már nem csak beszél róla, hanem meg is mutatja, hogy mozgásban hogyan is néz ki.

Bővebben

Új multiplayer módot kap a The Last of Us

A Naughty Dog hamarosan egy frissítést ad ki a The Last of Us-hoz, melynek keretében egy új multiplayer mód érkezik a játékba. Bár a többjátékos szegmens meglehetősen csacskán sikerült, az új játékmód színfoltja lehet mindennek.

Bővebben