The Lord of the Rings: War in the North - Konzol Center
The Lord of the Rings: War in the North
Szerintünk 5.0
Szerintetek N.A.
 

The Lord of the Rings: War in the North launch trailer

Kicsit talán korai, hogy máris megérkezett az aktuális Gyűrűk Ura installáció launch trailere, hiszen a megjelenéség még néhány hét hátra van. A hangulata kiváló, tessék megnézni!

Bővebben

LOTR: War in the North fejlesztői napló

Gyakorlatilag csupán napok vannak hátra a The Lord of the Rings: War in the North megjelenéséig, mégis launch trailer helyett egy fejlesztői naplóval jelentkezünk.

Bővebben

LOTR: War in the North – a lidérc

Kicsit féltettem a Gyűrűk Ura következő installációját, a War in the North-ot, hogy az őszi nagyágyúkkal nem sikerül felvennie a versenyt. Pedig a játék ígéretes.

Bővebben

The Lord of the Rings: War in the North trailer

A Warner Bros.-nak minden esélye meg van arra, hogy a Gyűrűk Ura franchise legjobb darabját alkossa meg a War in the North-szal, amiből ismét mozgó képsorok érkeztek.

Bővebben

LOTR: War in the North sokadik trailer

A kevesebb néha több, no de nem a Gyűrű Urából, s tudja ezt a Snowblind Studios is. Újabb ízelítőt láthatunk a War in the North-ból,  a film és a játék kapcsolata van célkeresztben.

Bővebben

LOTR: War in the North gyűjtői változat

A The Lord of the Rings: War in the North ősszel támad, s a Warner Bros. egy extravagáns gyűjtői változattal készül meghódítani a vérbeli Gyűrűk Ura rajongók szívét.

Bővebben

Újabb LOTR War in the North trailer

A Warner Bros. és a Snowbird újabb előzetest tett közzé az új Gyűrűk Ura játékból, melyben ezúttal Beleram, a sas harcát vehetjük szemügyre. Egyre jobban alakul a játék.

Bővebben

The Lord of the Rings: War in the North – Beleram bemutatkozik

A The Lord of the Rings: War in the Northaz eddigi legjobb Gyűrűk Ura installáció lehet, a brutális, kooperatív módra kihegyezett játékmenet tetszetős. Egy sas is lesz a csapatban.

Bővebben

The Lord of the Rings: War in the North – újra mozgásban

Újabb játékmenet videó került elő a Snowblind Studios kezei között készülő The Lord of the Rings: War in the North-ból. Az akció RPG-ben az akción van a hangsúly.

Bővebben

The Lord of the Rings: War in the North videó

Újabb játékmenet videó érkezett, a Gyűrűk Ura rajongók legnagyobb örömére a War in the North-ból. A játék rendkívül erőszakosnak és véresnek ígérkezik.

Bővebben