The Witcher 2: Assassins of Kings (Enhanced Edition) - Konzol Center
The Witcher 2: Assassins of Kings (Enhanced Edition)
Szerintünk 9.5
Szerintetek N.A.
 

Túl az 5 millión a The Witcher-sorozat

A The Witcher-sorozatot készítő lengyel CD Projekt RED bejelentette, hogy a szerepjáték világszerte már több, mint öt millió példányban kelt el. Ebben az első és a második rész is benne van.

Bővebben

Négymillió eladott példánynál jár a The Witcher franchise

A tavaly megjelent The Witcher 2: Assassin’s of Kings hatalmas sikert aratott PC-n, s a néhány hónapja elkészült konzolos verzió, az Enhanced Edition szintén jó sorok írására késztette a kritikusokat. Ma kiderült, hogy a sorozat már négymillió eladott példánynál jár.

Bővebben

The Witcher 2 – 1,7 millió eladott példány

A CD Projekt RED szerepjátéka, a The Witcher 2: Assassins of Kings, illetve a konzolra készült bővített változata, az Enhanced Edition szép üzleti sikert aratott amellett, hogy a kritikusuknál is jól szerepelt. A nyereséget beforgatja a csapat.

Bővebben

The Witcher 2: Enhanced Edition – ahogy a fejlesztők látják

Néhány nappal ezelőtt került az üzletekbe a The Witcher 2: Enhanced Edition, s meg is mutatta szépen a nagyvilágnak, hogy 2012-ben hogyan is kell kinéznie, és mit kell tudnia egy RPG-nek. No de mitől “Enhanced” a konzolos kiadás? Megmutatjuk.

Bővebben

Bizonytalan a The Witcher sorozat jövője

Néhány napja a The Witcher 2: Enhanced Edition elindult világ körüli és hódító útjára, s bár hatalmas sikernek örvend, a lengyel CD Projekt RED egyelőre bizonytalan a franchise jövőjét illetően.

Bővebben

The Witcher 2: Enhanced Edition launch trailer

Már csak néhány nap, és az üzletekbe került a The Witcher 2 Xbox-os verziója, s a CD Projekt RED ez alkalomból közzétette a játék laucnh trailerét. Hazánkban a játék magyar felirattal jelenik meg, s az év egyik legjobb RPG-je lesz.

Bővebben

The Witcher 2 – a grafikai változásról

Eljött az igazság pillanata, amikor egymás mellé kerül a The Witcher 2: Assassin’s of Kings PC-s és Xbox 360-os verziója egy összehasonlító videóban, melyből kiderül, hogy mennyit változott a játék látványvilága egy év alatt.

Bővebben

Videón a The Witcher 2 előzménye

A múlt héten is közzétettünk egy érdekes The Witcher 2 kedvcsinálót, most azonban azoknak szeretnénk kedveskedni, akik a második részt nem akarják kihagyni, de az elsőt valamilyen oknál fogva bizony elmulasztották. Videón az első rész összefoglalója.

Bővebben

The Witcher 2 – mi is az a witcher?

A The Witcher 2: Assassin’s of Kings Enhanced Edition hamarosan tiszteletét teszi az üzletek polcain, de valaha elgondolkodtál azon, hogy mi is az a witcher? Jobban szólva, mik azok a witcherek? A CD Projekt RED egy videón adja meg a válaszokat.

Bővebben

Aranylemezen a konzolos The Witcher 2

Mindig öröm számunkra, ha arról számolhatunk be, hogy egy játék aranylemezre került, azaz, készen áll a sorozatgyártásra, s utána már csak a megjelenés van hátra. Ez történt most a The Witcher 2: Assassin’s of Kings című kiváló darabbal.

Bővebben