The Witcher 2: Assassins of Kings (Enhanced Edition) - Konzol Center
The Witcher 2: Assassins of Kings (Enhanced Edition)
Szerintünk 9.5
Szerintetek N.A.
 

The Witcher 2: Enhanced Edition – ahogy a fejlesztők látják

Néhány nappal ezelőtt került az üzletekbe a The Witcher 2: Enhanced Edition, s meg is mutatta szépen a nagyvilágnak, hogy 2012-ben hogyan is kell kinéznie, és mit kell tudnia egy RPG-nek. No de mitől “Enhanced” a konzolos kiadás? Megmutatjuk.

Bővebben

The Witcher 2: Enhanced Edition launch trailer

Már csak néhány nap, és az üzletekbe került a The Witcher 2 Xbox-os verziója, s a CD Projekt RED ez alkalomból közzétette a játék laucnh trailerét. Hazánkban a játék magyar felirattal jelenik meg, s az év egyik legjobb RPG-je lesz.

Bővebben

The Witcher 2 – a grafikai változásról

Eljött az igazság pillanata, amikor egymás mellé kerül a The Witcher 2: Assassin’s of Kings PC-s és Xbox 360-os verziója egy összehasonlító videóban, melyből kiderül, hogy mennyit változott a játék látványvilága egy év alatt.

Bővebben

Videón a The Witcher 2 előzménye

A múlt héten is közzétettünk egy érdekes The Witcher 2 kedvcsinálót, most azonban azoknak szeretnénk kedveskedni, akik a második részt nem akarják kihagyni, de az elsőt valamilyen oknál fogva bizony elmulasztották. Videón az első rész összefoglalója.

Bővebben

The Witcher 2 – mi is az a witcher?

A The Witcher 2: Assassin’s of Kings Enhanced Edition hamarosan tiszteletét teszi az üzletek polcain, de valaha elgondolkodtál azon, hogy mi is az a witcher? Jobban szólva, mik azok a witcherek? A CD Projekt RED egy videón adja meg a válaszokat.

Bővebben

The Witcher 2: Enhanced Edition – az átvezető videók

A The Witcher 2 Xboxos verziójából bekopogott egy újabb fejlesztői napló az ajtón, melyben az átvezető videókról lesz szó. Korábban írtunk arról, hogy a játék új bevezetőt kap, most ezt a fejlesztők ismét előszedik a videón.

Bővebben

Friss videón a konzolos The Witcher 2

Azok, akik tűkön ülve várják a The Witcher 2: Assassin’s of Kings konzolos verziójának áprilisi megjelenését, biztosan nem unják, hogy mostanában elég sok új videó bukkan fel az Enhanced Edition-ből. Íme egy újabb.

Bővebben

Célkeresztben a The Witcher 2 konzolos intro

Örömünkre szolgál olyan videókat bemutatni, melyek professzionalizmusról árulkodnak, mint amilyen az a fejlesztői videó, mely bemutatja, hogy hogyan is készült a The Witcher 2 Enhanced Edition introja. Irány a kulisszák mögé!

Bővebben

Friss The Witcher 2 előzetes

Bár egyelőre még nem erre a játékra koncentrálunk, attól még vadul közeleg a The Witcher 2: Assassin’s of Kings konzolos megjelenési dátuma, amiből most egy friss előzetest tudunk mutatni.

Bővebben

Újabb előzetesen a konzolos The Witcher 2

A CD Projekt jóvoltából áprilisban az Xbox 360 tulajdonosok is örvendezhetnek a tavaly PC-re megjelent The Witcher 2-nek, mely három órányi plusz tartalmat kapott a számítógépes verzióhoz képest. Közeledik a megjelenés, sűrűsödnek az előzetesek.

Bővebben