The Witcher 3: Wild Hunt - Konzol Center
The Witcher 3: Wild Hunt
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

81 millió dollárba került a The Witcher 3 fejlesztése

Az elmúlt hónapokban sok mindent lehetett hallani a The Witcher 3: Wild Hunt-tal kapcsolatban, de eddig senki nem mondta még, hogy mennyibe is került a lengyeleknek a játék fejlesztése. 

Bővebben

Október közepén jön a The Witcher 3: Hearts of Stone DLC

A CD Projekt RED bejelentette, hogy október 13-án érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt első sztori-DLC-je, a Hearts of Stone. Új szerelmi szál, karakterek, szörnyek, és sok egyéb más vár a vásárlókra. 

Bővebben

The Witcher 3 – a szerelmi háromszög felfrissül

A The Witcher 3: Wild Hunt összességében pozitív fogadtatásra lelt a rajongók körében, azonban a Geralt-Yennefer-Triss szerelmi háromszög lehetőségével nem mindenki volt elégedett. A CD Projekt RED reagált. 

Bővebben

Elérhető mind a 16 ingyenes The Witcher 3 DLC

A CD Projekt RED fellőtte a The Witcher 3: Wild Hunt utolsó, tizenhatodik bővítményét, a New Game Plus-módot, s egyúttal elérhetővé tett az összes eddigi ingyenes tartalmat is a játékhoz. 

Bővebben

Holnap jön Xbox One-ra a The Witcher 3 New Game Plus módja

Xbox One-on holnaptól tölthető a The Witcher 3: Wild Hunt utolsó ingyenes DLC-je, a New Game Plus mód, mellyel meglévő szintünkön és az összes cuccal kezdhetjük újra a játékot. 

Bővebben

New Game + móddal bővül a The Witcher 3

A CD Projekt RED szép ajándékkal kedveskedik a The Witcher 3: Wild Hunt rajongóinak, ugyanis a játék utolsó ingyenes DLC-je a New Game 3 mód lesz. Erre vártunk! 

Bővebben

Szarabbul fut a The Witcher 3 a legújabb frissítés után

Hosszas várakozást követően konzolokra elérhetővé vált a napokban a The Witcher 3 1.07-es javítása, azonban több baj van vele, mint haszon. Nem, hogy javított volna a játék teljesítményén, sokkal inkább rontott. 

Bővebben

The Witcher 3 – az eheti DLC egy küldetés lesz

A CD Projekt RED ezen a héten egyetlen DLC-t tesz elérhetővé a The Witcher 3-hoz, természetesen ingyenesen: a Where the Cat and Wolf Play várhatóan holnap már tölthető lesz. 

Bővebben

THe Witcher 3 – itt a két újabb ingyenes DLC

Menetrend szerűen futott be a The Witcher 3: Wild Hunt két újabb, ingyenes kiegészítője. Ezúttal egy ajándék küldetést kapunk, valamint néhány kártyalapot. 

Bővebben

Két hét alatt 4 millió The Witcher 3 kelt el

A CD Projekt RED története során először élheti meg azt, hogy mit is jelent valójában az üzleti siker, ugyanis a The Witcher 3: Wild Hunt két hét alatt több mint négymillió példányban kelt már el. 

Bővebben