The Witcher 3: Wild Hunt - Konzol Center
The Witcher 3: Wild Hunt
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Október közepén jön a The Witcher 3: Hearts of Stone DLC

A CD Projekt RED bejelentette, hogy október 13-án érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt első sztori-DLC-je, a Hearts of Stone. Új szerelmi szál, karakterek, szörnyek, és sok egyéb más vár a vásárlókra. 

Bővebben

Szarabbul fut a The Witcher 3 a legújabb frissítés után

Hosszas várakozást követően konzolokra elérhetővé vált a napokban a The Witcher 3 1.07-es javítása, azonban több baj van vele, mint haszon. Nem, hogy javított volna a játék teljesítményén, sokkal inkább rontott. 

Bővebben

Már nem működik a pénzfejő a The Witcher 3-ban

Szemfüles játékosok amit lehet, ki is használnak, nem volt ez másképp a The Witcher 3-ban sem, amikor is korlátlan mennyiségű pénzhez lehetett jutni a játék első térképén tehenek öldöklésével. Már nem működik. 

Bővebben

PS4-en muzsikál jobban a The Witcher 3

Az Eurogamer-féle Digital Foundry ízeire szedte a héten megjelent The Witcher 3: Wild Hunt-ot, mely a szokásos eredményt hozta: PS4-en jobban fut a játék, mint Xbox One-on. 

Bővebben

Brutális előzetesen a The Witcher 3

Se nem launch trailer, se nem ingame videó, ennek ellenére a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb mozgóképe valami döbbenetesen hangulatosra sikeredett, s érdeméből semmit nem von le, hogy CGI. 

Bővebben

Xbox One-on is beköszön a The Witcher 3

A korábbi PS4-es felvétel után most megnézhetjük, hogy Xbox One-on hogyan fest a The Witcher 3. Ami a felbontást illeti, az dinamikusan változik majd 900p és 1080p között. Hol így, hol úgy. 

Bővebben

Beszarás hangulatos trailert kapottt a The Witcher 3

A CD Projekt RED nem kispályázik, s napi szinten tolja a látnivalókat a két hét múlva megjelenő The Witcher 3-ról, ezúttal viszont egy elképesztően hangulatos anyagot tártak elénk a lengyel fejlesztők 

Bővebben

The Witcher 3 – itt az első PS4-es gameplay

A PlayStation Access jóvoltából most először nézhetjük meg azt, hogy hogyan is fog kinézni a The Witcher 3: Wild Hunt PlayStation 4-en. A videó nem mellesleg mindent összefoglal, amit a játékról tudni kell. 

Bővebben

The Witcher 3 – a szörnyek

A The Witcher 3: Wild Hunt új fejlesztői naplóval jelentkezik, melyben a játékban az utunkba akadó szörnyekről tudhatunk meg többet. A szerepjáték május 19-én érkezik. 

Bővebben

The Witcher 3 – bemutatkozik a második játszható főhős

Ciri. Így keresztelték el a történet írója a The Witcher 3: Wild Hunt második játszható főhősét. Az illető ezúttal kapott egy önálló előzetest. A játék május 19-énérkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Bővebben