Thief - Konzol Center
Thief
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Thief – videón a nextgen framerate-problémák

Az Eurogamer csapata kicsit tüzetesebben vette górcső alá a közelmúltban megjelent Thief Xbox One és PlayStation 4 verzióit annak érdekében, hogy kiderítsék, hogyan muzsikál az Unreal Engine 3 a nextgen kozolokon. Nem túl jól. 

Bővebben

Thief – grafikai összehasonlító videó érkezett

Bár a Thief nem sikerült túl fényesen, az IGN mégis elegendő okot látott arra, hogy elkészítsen egy videót, mely a játék grafikáját hasonlítja össze a jelenlegi és nextgen konzolokon, illetve PC-n. Sasszemek előnyben, tessék kattintani!

Bővebben

Thief launch trailer

Jövő héten pénteken kerül az üzletek polcaira a Thief, s a játék kiadója elérkezettnek látta az időt arra, hogy a játék utolsó előzetesét közzétegye. Garret aktuális kalandja Xbox 360, Xbox One, PS3 és PS4, illetve PC-re jelenik meg.

Bővebben

Thief – az első küldetés

Az Eidos Montreal jóvoltából megtekinthetjük a február 28-án megjelenő Thief-ből a legelső teljes küldetést vágatlanul. Természetesen mindez erősen spoileres, így csak saját felelősségre tekintse meg bárki! 

Bővebben

Egy korrupt zsaruval pózol Garret az új Thief-előzetesen

A Square Enix egy friss előzetest adott ki a hónap végén megjelenő Thief-ből, melynek főhőse Garrett mellett ezúttal a város korrupt zsaruja, aki képes a parasztokat azért felakasztatni, mert ellopnak egy vekni kenyeret. 

Bővebben

Impozáns előzetessel csábít a Thief

Aranylemezre került a Thief, elindult a sorozatgyártás, s az Eidos Montreal egy rendkívül hangulatos videóban szedte össze, hogy mit is érdemes tudni a játékról, milyen stratégiákat lehet és érdemes alkalmazni. Megjelenés a hónap végén.

Bővebben

Az első Thief gameplay felvétel

A Square Enix közzétette a jövőre érkező Thief első vadi gameplay videóját, melyen Garret látható akcióban. Megtekinthetjük, hogyan történik egy beszivárgás, maga a tolvajlás, és a végén természetesen a menekülés.

Bővebben

Thief – a Bank Heist küldetés

Azok, akik előrendelik a jövőre megjelenő Thief-t, ajándékba kapnak egy extra küldetést, Bank Heist címmel. Ennek során a bankból kell egy családi öröksegét szépen megfújnunk. Íme videón mindez.

Bővebben

Thief megjelenési dátum és előzetes

Az Eidos Montreal bejelentette a Thief napra pontos megjelenési dátumát, s mindehhez még egy előzetest is mellékelt, melyet a jövő héten kezdődő Gamescom-ra is magával visz majd.

Bővebben

Feljesztői naplón a Thief

Az Eidos Montreal egy újabb fejlesztői naplóval igyekszik a várakozást és az érdeklődést felcsigázni a jövőre megjelenő Thief című játékával kapcsolatban, melyen a főszerepet Garret kapja ezúttal. Mindent megtudhatsz a múltjáról, ha megnézed a videót.

Bővebben