Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier - Konzol Center
Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Season Pass-t kap a Ghost Recon: FS PC-s verziója

Az Ubisoft bejelentette, hogy a Ghost Recon: Future Soldier a jövőben PC-n sem mellőzi a Season Pass-t, mellyel a játék kiegészítői tölthetők le kedvezményesebb áron, mintha egyenként vennéd meg őket.

Bővebben

Megjelent a Ghost Recon: Future Soldier Khyber Strike DLC

A Ghost Recon: Future Soldier legújabb DLC-je, a Khyber Strike tegnap óta elérhető Xbox LIVE-on, 800 MS pontot kell fizetni érte. PlayStation Network-re ma kerül fel, ott 7.99 fontot kell a kiegészítőért feláldozni. Íme a launch trailer.

Bővebben

Így fest a Future Soldier: Raven Strike DLC

Jövő héten érkezik a Ghost Recon: Future Soldier következő expanziója, a Raven Strike DLC, melyben főként az oroszokkal kell szembenézni a bátor bakáknak. Ezzel párhuzamosan a Guerilla mód ráncfelvarráson esett át.

Bővebben

Ghost Recon: Future Soldier – Raven Strike DLC bejelentés

Az Ubisoft tegnap hivatalosan bejelentette, hogy a Ghost Recon: Future Soldier jövő hónapban újabb expanziót kap, melynek címe: Raven Strike DLC.  Ez a kiegészítő még nem az utolsó a sorban, ez is kiderült.

Bővebben

Ghost Recon: Future Soldier – Arctic Strike DLC megjelenés

Néhány hét késést követően végleges megjelenési dátumot kapott a Ghost Recon: Future Soldier első DLC-je, az Arctic Strike. A multiplayer expanziót július 17-től lehet megvásárolni.

Bővebben

Késik a Ghost Recon: Future Soldier első DLC-je

Ha valaki nagyon készült arra, hogy holnap letöltheti a Future Soldier első expanzióját, az vegyen most egy hűvös zuhanyt, ugyanis az eredeti tervekkel ellentétben nem érkezik meg a DLC, csak egy későbbi időpontban.

Bővebben

Csúszik a PC-s Ghost Recon: Future Soldier

A még mindig PC-n játszóknak nem elég, hogy egy hónappal többet kellett várniuk eredetileg is, hogy kezükbe vehessék a Ghost Recon: Future Soldier-t, most kiderült, hogy nem jelenik meg időben a játék. A csúszás oka ismeretlen.

Bővebben

Ghost Recon: Future Soldier – az első 15 perc

Ma debütál Európában, így hazánkban is a Ghost Recon: Future Soldier, mely a jövő hadviselésébe enged betekintést egy multiplayer orientált, TPS lövölde formájában. Meglepődnék rajta, ha még nem hallottál volna róla! Itt az első 15 perc.

Bővebben

600 ezer Future Soldier bétabaka

A jövő héten pénteken debütáló Ghost Recon: Future Soldier bétatesztje lezárult, s az Ubisoft ebből az alkalomból még egy videót is kiadott, melyen megköszöni a tesztelőknek a segítséget. A videó mellé néhány adatunk is van a bétáról.

Bővebben

Ghost Recon: Future Soldier – Launch Party

Május 25-én kerül az üzletek polcaira az év egyik legütősebbnek ígérkező TPS lövöldéje, s ebből az alkalomból a játék hazai forgalmazója, a PlayOn Magyarország Kft. Launch Party-t szervez a budapesti Club 4 Players-be. Bemutató, nyereményjáték, verseny is lesz.

Bővebben