Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier - Konzol Center
Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Megjelent a Ghost Recon: Future Soldier Khyber Strike DLC

A Ghost Recon: Future Soldier legújabb DLC-je, a Khyber Strike tegnap óta elérhető Xbox LIVE-on, 800 MS pontot kell fizetni érte. PlayStation Network-re ma kerül fel, ott 7.99 fontot kell a kiegészítőért feláldozni. Íme a launch trailer.

Bővebben

Így fest a Future Soldier: Raven Strike DLC

Jövő héten érkezik a Ghost Recon: Future Soldier következő expanziója, a Raven Strike DLC, melyben főként az oroszokkal kell szembenézni a bátor bakáknak. Ezzel párhuzamosan a Guerilla mód ráncfelvarráson esett át.

Bővebben

Csúszik a PC-s Ghost Recon: Future Soldier

A még mindig PC-n játszóknak nem elég, hogy egy hónappal többet kellett várniuk eredetileg is, hogy kezükbe vehessék a Ghost Recon: Future Soldier-t, most kiderült, hogy nem jelenik meg időben a játék. A csúszás oka ismeretlen.

Bővebben

Ghost Recon: Future Soldier – az első 15 perc

Ma debütál Európában, így hazánkban is a Ghost Recon: Future Soldier, mely a jövő hadviselésébe enged betekintést egy multiplayer orientált, TPS lövölde formájában. Meglepődnék rajta, ha még nem hallottál volna róla! Itt az első 15 perc.

Bővebben

Ghost Recon: Alpha – megérkezett a rövidfilm

Megérkezett az Ubisoft által készített, s a Ghost Recon: Future Soldier reklámkampány részeként elkészült 24 perces rövidfilm, amire mindent lehet mondani, csak éppen azt nem, hogy fércmunka lenne.

Bővebben

Ghost Recon: Future Soldier – a Szellemek

Az Ubisoft már szinte napi rendszerességgel mutat valami látnivalót a közelgő Future Soldier-ből, azonban ezúttal egy igen különleges trailerrel leptek meg bennünket, melyből megismerheted, mit is jelent Szellemnek lenni.

Bővebben

Ghost Recon: Future Soldier – multiplayer béta látnivalók

A VG247 jóvoltából napvilágot látott egy tízperces játékmenet videó, melyet a stáb készített a Ghost Recon: Future Soldier zárt multiplayer bétájából. Láttunk már a játékból sokat, de még nem eleget.

Bővebben

Ghost Recon: Future Soldier – fókuszban az akció

Az Ubisoft a napokban közzétett egy olyan Ghost Recon: Future Soldier előzeteset, melyben ezúttal nem a lopakodáson és a taktikázáson, hanem az akción van a hangsúly. Ha szeretnéd megnézni, kerülj beljebb!

Bővebben

Ghost Recon: Future Soldier multiplayer trailer

A napokban közzétett, és rendkívül látványos és hangulatos egyjátékos küldetést bemutató videó után az Ubisoft ezúttal a multiplayer módot demózza, ami egy fikarcnyival sem sikeredett rosszabbra, mint az előző anyag.

Bővebben

Bámulatos Ghost Recon: Future Soldier gameplay

Ha valakit eddig nem győzött volna meg az Ubisoft gondozásában megjelenő következő Ghost Recon inkarnáció, akkor nézze meg a legfrissebb videót, mely egy küldetésen kalauzol keresztül. Utána szemernyi kétsége sem marad.

Bővebben