Tomb Raider - Konzol Center
Tomb Raider
Szerintünk 10.0
Szerintetek N.A.
 

Hatmillió Tomb Raider fogyott

Nagy mértékben hozzájárult a Tomb Raider: Definitive Edition ahhoz, megjelenése óta már hatmillió példányban kelt el Lara Croft előzményjátéka, jelentette be a Square Enix. 

Bővebben

Tomb Raider: Definitive Edition launch trailer

Jövő héten kedden kerül az üzletek polcaira a Tomb Raider: Definitive Edition, mely szebb textúrákkal, effektekkel és animációkkal kecsegteti a nextgen konzolok tulajdonosait. A Square Enix közzétette az utolsó előzetest, íme, lehet csodálni!

Bővebben

TR: Definitive Edition – így újult meg Lara

A Crystal Dynamics közzétett egy fejlesztői naplót, melyen azt mutatja be, hogyan gondolták újra Larát a Tomb Raider: Definitive Edition-re, hogyan is alkották meg, pontosabban fejlesztették tovább a külsejét.

Bővebben

30 fps-t tud a Tomb Raider: Definitive Edition

Kicsit csalódásra ad okot az a hír, melyet a Crystal Dynamics producere erősített meg: a hamarosan megjelenő Tomb Raider: Definitive Edition csupán 30 fps-sel fut majd Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Bővebben

Így fest a Tomb Raider: Definitive Edition

Január 31-től lesz megvásárolható a Tomb Raider: Definitive Edition, s a mellékelt videó azt mutatja meg, hogy mitől (is) Definitive ez a kiadás, azaz, mennyivel szebben fest PlayStation 4-en, mint elődjén.

Bővebben

VGX: Januárban érkezik a Tomb Raider: Definitive Edition

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, s valóban megjelenik a Tomb Raider nextgen változata, derült ki a tegnap esti VGX keretein belül. A játék tartalmazza a DLC-ket, illetve természetesen felhúzott látványvilággal érkezik.

Bővebben

Nextgen konzolokra érkezhet a Tomb Raider

Tomb Raider: Definitive Edition címmel bukkant fel a brazil korhatár besorolást végző hivatalnál a nextgen Tomb Raider, mely PS4 és Xbox One platformokra jelenhet meg.

Bővebben

Jön a Mac-es Tomb Raider

A Mac OSX használóinak és Lara Croft kedvelőinek jó hír, hogy még 2013-ban megjelenik a Tomb Raider az Apple számítógépére. A port nem a Crystal Dynamics gondozásában készül el.

Bővebben

Négymillió Tomb Raider kelt el

Darrel Gallagher, a Square Enix frissen kinevezett vezetője néhány információt osztott meg a Gamasutra-n a kiadó bizonyos címeivel kapcsolatban, mint például az idén tavasszal megjelent Tomb Raider.

Bővebben

Akciós a Tomb Raider PSN-en

A Sony házi nyuszija tojt egy meglepetést Húsvét alkalmából, ugyanis a PlayStation Network-ön most akciós áron lehet beszerezni a Tomb Raider digitális változatát. A promóció csupán holnap délig tart, így nem árt sietni!

Bővebben