Tomb Raider - Konzol Center
Tomb Raider
Szerintünk 10.0
Szerintetek N.A.
 

Tomb Raider: Definitive Edition launch trailer

Jövő héten kedden kerül az üzletek polcaira a Tomb Raider: Definitive Edition, mely szebb textúrákkal, effektekkel és animációkkal kecsegteti a nextgen konzolok tulajdonosait. A Square Enix közzétette az utolsó előzetest, íme, lehet csodálni!

Bővebben

TR: Definitive Edition – így újult meg Lara

A Crystal Dynamics közzétett egy fejlesztői naplót, melyen azt mutatja be, hogyan gondolták újra Larát a Tomb Raider: Definitive Edition-re, hogyan is alkották meg, pontosabban fejlesztették tovább a külsejét.

Bővebben

Így fest a Tomb Raider: Definitive Edition

Január 31-től lesz megvásárolható a Tomb Raider: Definitive Edition, s a mellékelt videó azt mutatja meg, hogy mitől (is) Definitive ez a kiadás, azaz, mennyivel szebben fest PlayStation 4-en, mint elődjén.

Bővebben

Jön a Mac-es Tomb Raider

A Mac OSX használóinak és Lara Croft kedvelőinek jó hír, hogy még 2013-ban megjelenik a Tomb Raider az Apple számítógépére. A port nem a Crystal Dynamics gondozásában készül el.

Bővebben

Tomb Raider: Caves & Cliffs Map Pack előzetes

A Square Enix egy friss előzetest adott ki a közeljövőben megjelenő Caves & Cliffs multiplayer DLC-hez, mely 400 MS pontért lesz letölthető Xbox LIVE-on, egy ideig exkluzivitást élvez. Három új multiplayer aréna van a csomagban, az előzetes pedig itt.

Bővebben

Újabb előzetesen pózol Lara Croft

Befutott a Tomb Raider túlélési tippjeit feldolgozó videósorozat harmadik epizódja, mely arról szól, hogy Lara miként is birkózik meg a rendelkezésére álló fegyverekkel. Sajnos kénytelen lesz ölni a kicsike, ha azt szeretné, hogy életben maradjon!

Bővebben

Tizenegy percen át kényeztet a Tomb Raider

Már csak kevesebb, mint egy hónap van hátra a Tomb Raider megjelenéséig, s a Crystal Dynamics jóvoltából most egy 11 perces felvétel érkezett, mely dögivel tartalmazza a látnivalókat a játékból. Finom kis darab lesz.

Bővebben

Tomb Raider – a második túlélési tipp

A Crystal Dynamics közzétette a második segédletét a márciusban megjelenő Tomb Raider-hez, melyben túlélési tippeket igyekszik adni a leendő vásárlóinak. A videó fókuszában a tábortűz áll, hogy miért, kiderül ha tovább olvasol.

Bővebben

Tomb Raider multiplayer előzetes

A Square Enix elérkezettnek látta az időt, hogy a márciusban megjelenő Tomb Raider egy abszolút új szegmenséről, a többjátékos módról beszéljen bővebben. Mindenki nagyon kíváncsi, a sorozat történetében ilyen először lesz.

Bővebben

Tomb Raider multiplayer fejlesztői napló

Tavaly év végén jött a hivatalos bejelentés: a sorozat történetében először többjátékos módot kap a Tomb Raider. Volt aki örült neki, volt aki húzta a száját, most viszont először mozgásban is megnézhetjük, mit is tud majd a multiplayer szegmens.

Bővebben