Uncharted 3: Drake’s Deception - Konzol Center
Uncharted 3: Drake’s Deception
Szerintünk 8.5
Szerintetek N.A.
 

50 új trófeát kap az Uncharted 3

Bizony nem ma volt, hogy az Uncharted 3: Drake’s Deception megjelent, s a PlayStation 3 tulajokat hosszú órákra csodálattal szegezte a televíziók elé. A játék hamarosan új frissítést kap, melynek keretében 50(!) új trófeát pakol a Naughty Dog a játékba.

Bővebben

Masszív Uncharted 3 multiplayer frissítés érkezik

A PlayStation Blog információi szerint az Uncharted 3: Drake’s Deception hamarosan egy vaskos frissítést kap. Az 1.11-es frissítés multiplayer-centrikus, így az online módban játszó rajongók sok érdekes dologra számíthatnak.

Bővebben

17 millió Uncharted 3 kelt el, jön a Game of The Year Edition

Kevés olyan videojáték van, amelyik elmondhatja magáról azt, amit az Uncharted 3: Drake’s Deception, miszerint több mint 17 millió darab fogyott belőle világszerte. A Sony ünnepel, s érkezik a játék Game of the Year kiadása.

Bővebben

Uncharted 3 – traileren az utolsó DLC

Jövő héten jelenik meg az Uncharted 3: Drake’s Deception legutolsó DLC-je, melyben négy új pályával kedveskedik a Naughty Dog a multiplyer játékmódot kedvelőknek. Ára ugyan kicsit borsos, de a rajongóknak ez nem lesz akadály.

Bővebben

Videón az Uncharted 3 új kooperatív módja

A múlt év végén megjelent Uncharted 3: Drake’s Deception legújabb kiegészítőjét jövő héttől lehet letölteni, mely a Co-Op Shade Survival névre hallgat. Mint a neve is mutatja, egy kooperatív túlélő mókáról van szó.

Bővebben

Új Uncharted 3 DLC jön holnap

A tavalyi év legjobb PlayStation 3 exkluzív játéka, az Uncharted 3 holnap újabb DLC-vel bővül, jelentette be a játék fejlesztője, a Naughty Dog. S ezzel még nem lesz vége, a jövőben még több kiegészítő várható.

Bővebben

Idén már nem lesz Uncharted 3 DLC

Az év utolsó hetében általában mindenkinek van egy kis szabadideje, így a konzolokban még több játék pörög, mint általában. A Naughty Dog csapata azonban pihen, így az Uncharted 3-hoz idén már semmi sem érkezik.

Bővebben

Túl a 13 millión az Uncharted franchise

A Naughty Dog Uncharted sorozatából világszerte már több mint 13 millió példány talált gazdára, derült ki a Sony interjújából, melyet az IndustryGamers-nek adott Asad Quizilbash.

Bővebben

[UPDATE] Közel 4 millió Uncharted 3 került a boltokba

A Sony bejelentette, hogy az Uncharted 3: Drake’s Deception játékából 3,8 millió kópiát szállított ki a boltokba világszerte az első nap. A Naughty Dog sikerjátéka elindult hódító útjára.

Bővebben

Uncharted 3 – az első fél óra

Ma indul újabb kalandjára Nathan Drake, az Uncharted 3 ma került az üzletek polcaira, s aki még hezitál, annak itt az első fél óra a Naughty Dog szuperprodukciójából.

Bővebben