Uncharted 3: Drake’s Deception - Konzol Center
Uncharted 3: Drake’s Deception
Szerintünk 8.5
Szerintetek N.A.
 

Uncharted 3 – traileren az utolsó DLC

Jövő héten jelenik meg az Uncharted 3: Drake’s Deception legutolsó DLC-je, melyben négy új pályával kedveskedik a Naughty Dog a multiplyer játékmódot kedvelőknek. Ára ugyan kicsit borsos, de a rajongóknak ez nem lesz akadály.

Bővebben

Videón az Uncharted 3 új kooperatív módja

A múlt év végén megjelent Uncharted 3: Drake’s Deception legújabb kiegészítőjét jövő héttől lehet letölteni, mely a Co-Op Shade Survival névre hallgat. Mint a neve is mutatja, egy kooperatív túlélő mókáról van szó.

Bővebben

Uncharted 3: Drake’s Deception végigjátszás

Tagadhatatlan, hogy az év egyik legkiválóbb játéka az Uncharted 3: Drake’s Deception, ezért nem is kétséges, hogy közzétesszük a játék végigjátszását. Íme Nathan Drake akcióban.

Bővebben

Uncharted 3 – az első fél óra

Ma indul újabb kalandjára Nathan Drake, az Uncharted 3 ma került az üzletek polcaira, s aki még hezitál, annak itt az első fél óra a Naughty Dog szuperprodukciójából.

Bővebben

Uncharted 3 speedrun – 3 óra

Mintha új hóbort lenne legújabban az, hogy néhány elvetemült gémer azzal szórakozik, hogy minél hamarabb végigjátsszon egy adott játékot. Ezúttal az Uncharted 3-at végezték ki, 3 óra alatt.

Bővebben

Uncharted 3 – még több multiplayer

Az Uncharted 3: Drake’s Deception már az Egyesült Államokban megkapta az első értékeléseit, ettől függetlenül a multiról nem lehet eleget beszélni. Fejlesztői napló.

Bővebben

Uncharted 3: Drake’s Deception teszt

Nem volt kérdéses az, hogy a Naughty Dog idén is magasra teszi a mércét az Uncharted 3-mal, s a PlayStation 3 tulajdonosok legnagyobb örömére remekművel rukkol elő.

Bővebben

Uncharted 3 launch trailer

Ilyen közel lenne már november másodika? Igen, ennyire közel, s a Sony és a Naughty Dog bemutatta az Uncharted 3 utolsó kedvcsinálóját, a launch trailert.

Bővebben

Uncharted 3: Drake’s Deception – buddy system

Ha tetszik, ha nem, a Naughty Dog az Uncharted 3: Drake’s Deception-ből multiplayer orientált játékot csinált, s a többjátékos módban kulcsfontosságú az ún. “buddy system”, azaz, az együttműködés társaiddal.

Bővebben

Uncharted 3 – homokból formálva

Az Uncharted 3: Drake’s Deception sivatagos környezete megihletett egy művészt, aki kilenc percen át homokkal ontja magából a screenshotokat. Hidd el, döbbenetes.

Bővebben