Watch Dogs - Konzol Center
Watch Dogs
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Kilenc millió felett a Watch Dogs

Az Ubisoft is közzétette aktuális negyedéves pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy a cégnek az utóbbi három hónapban meglehetősen jól ment, bevétele növekedett, melyben nagy szerepe volt a Watch Dogs-nak is. 

Bővebben

Watch Dogs – Bad Blood DLC gameplay

Szeptemberben jelenik meg a Watch Dogs első sztori DLC-je, a Bad Blood, melyben T-Bone-t, a másik rosszéletű hackert lehet majd irányítani. Érkezett egy gameplay-videó, mely megmutatja, mire számíthatsz. 

Bővebben

Bejelentésre került a Watch Dogs: Bad Blood DLC

Az Ubisoft bejelentette, hogy Bad Blood címmel érkezik a Watch Dogs első sztori DLC-je, melyben a szintén romlott életű hackert, T-Bone-t irányíthatjuk majd 10 küldetésen keresztül. Szeptember 30-tól lesz letölthető. 

Bővebben

8 milliónál több Watch Dogs landolt a boltokban

Az Ubisoft több mint 8 millió pédányt szállított ki az üzletekbe a Watch Dogs-ból, derült ki a kiadó legfrissebb közleményéből. Természetesen nem maradt el a kiadó szokásos bullshit-je sem a bejelentés mellé. 

Bővebben

Három új küldetéssel bővül a Watch Dogs

A mai nappal három új single player küldetéssel bővül a Watch Dogs, emelett újabb fegyverek és bónuszok is elérhetővé válnak. Az Ubisoft nem csinált nagy hírverést mindennek, egyelőre azt sem tudni, hogy mennyit kell fizetni mindezért. 

Bővebben

Kevésbé nézhet ki szarul PC-n a Watch Dogs

Lett nagy ribillió, amikor a PC-sek (is) kézhez vették a Watch Dogs egy példányát, ugyanis az messze nem nézett ki úgy, mint azt a 2012-es E3-on bemutatták. A játékosok átverve érezték joggal magukat, azonban van rá megoldás. 

Bővebben

Már 4 millió Watch Dogs kelt el

Egy héttel a megjelenése után az Ubisoft büszkén verheti a mellét, már ami a Watch Dogs eladott példányait illeti, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy egy hét alatt négymillió darabot adott el a játékból. 

Bővebben

Watch Dogs – stabilabban fut PlayStation 4-en

Az Eurogamer csapata alaposan kezelésbe vette a Watch Dogs teljesítményét, és szétcincálták, mire is képes a játék PlayStation 4-en és Xbox One-on. Előbbin stabilabban fut a játék, derítették ki. 

Bővebben

Rekordmennyiség fogyott a Watch Dogs-ból

Az Ubisoft büszkén jelentette be, hogy a megjelenést követő első 24 órában rekordmennyiség fogyott a Watch Dogs-ból. Ez azt jelenti, soha nem fogyott még ennyi első nap a kiadó játékából. Mindenki felült a hype-nak. 

Bővebben

Watch Dogs teszt

Ez is eljött tehát, az embargónak vége, felszállt a köd Aiden Pierce és Chicago felett. A Watch Dogs mai nappal indult hódító útjára, s hogy vajon letarolja-e a világot, hamarosan kiderül.

Bővebben