Watch Dogs - Konzol Center
Watch Dogs
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Watch Dogs – Bad Blood DLC gameplay

Szeptemberben jelenik meg a Watch Dogs első sztori DLC-je, a Bad Blood, melyben T-Bone-t, a másik rosszéletű hackert lehet majd irányítani. Érkezett egy gameplay-videó, mely megmutatja, mire számíthatsz. 

Bővebben

Bejelentésre került a Watch Dogs: Bad Blood DLC

Az Ubisoft bejelentette, hogy Bad Blood címmel érkezik a Watch Dogs első sztori DLC-je, melyben a szintén romlott életű hackert, T-Bone-t irányíthatjuk majd 10 küldetésen keresztül. Szeptember 30-tól lesz letölthető. 

Bővebben

Watch Dogs – stabilabban fut PlayStation 4-en

Az Eurogamer csapata alaposan kezelésbe vette a Watch Dogs teljesítményét, és szétcincálták, mire is képes a játék PlayStation 4-en és Xbox One-on. Előbbin stabilabban fut a játék, derítették ki. 

Bővebben

Watch Dogs – grafikai összehasonlítás

Holnap jelenik meg a Watch Dogs, s ez a még mindig számítógépen játszóknak is jó hír, annál is inkább, mert most megnézhetik, hogy mi a különbség a minimum és az ultra beállítások részletessége között! 

Bővebben

Watch Dogs – az első másfél óra

Az igazán türelmetleneknek ajánljuk a mellékelt videót, melyen a Watch Dogs első másfél órájába nézhetünk bele. A játék kedden jelenik meg hivatalosan, reméljük, hogy ennél hamarabb sikerül majd a mancsunkat rátenni! Spoiler veszély! 

Bővebben

Watch Dogs multiplayer ízelítő

Kívülről fújja mindenki, hogy jövő kedden jelenik meg a Watch Dogs, azonban a játék többjátékos porciójából eddig vajmi keveset láttunk. Mostanáig, ugyanis egy közel félórás videót mutatunk meg, melyből kiderül, mire számíthatsz. 

Bővebben

Watch Dogs launch trailer

Jövő hét kedden este (valahol csak szerdán) a fél világ játszani fog, ezen a napon jelenik meg ugyanis az Ubisoft-féle Watch Dogs. A játék megkapta az utolsó előzetesét, a launch trailert, melyet ezúttal osztunk meg veletek. Még néhány nap, és indul a nagy kaland! 

Bővebben

Watch Dogs látnivalók érkeztek

Néhány nap van már csak hátra a Watch Dogs megjelenéséig, s azoktól a kiválasztottaktól, akik már játszhatnak az Ubisoft legújabb címével, csak úgy ömlenek a látnivalók. Ezúttal néhány videónak örülhetünk, mind PS4-es forrásból. 

Bővebben

Aranylemezre került a Watch Dogs

Történelmi pillanathoz érkeztünk: az Ubisoft bejelentette, hogy befejeződtek a Watch Dogs munkálatai, s így már egészen biztos, hogy a játék május 27-én megjelenik. Vághatjuk a centit.

Bővebben

Watch Dogs – ezt kell tudni róla

Május 27-én megkapjuk végre a Watch Dogs-t, s élvezettel állhatunk neki a játéknak. Az Ubisoft most kiadott egy videót, melyen gyakorlatilag mindent megtudhatunk a játékról, amit a kezdés előtt érdemes tudni. 

Bővebben