Talán az egész E3-nak a legemlékezetesebb pillanata volt, amikor Keanu Reeves-nek a Cyberpunk 2077 bemutatója közben egy néző a közönségből bekiabált, reagálva Keanu a tömeghez szóló mondatára. Ingyen játék jár cserébe.

Amikor Keanu Reeves a Microsoft prezentációján bejelentette, hogy ő is szerepelni fog a Cyberpunk 2077-ben, a színész a játékot “lélegzetelállítónak” nevezte. A másodperc törtrésze alatt a közönségből valaki odakiabált Reeves-nek, hogy “te vagy a lélegzetelállító!”. Reeves természetesen ezt meghallotta, és a srácra mutatott, kedvesen válaszolva:

Te vagy lélegzetelállító, mindannyian azok vagytok!

Az egész közönség nevetve tapsolt a vicces és kedves, igazán emberi pillanaton.

A bekiabáló személyről kiderült, hogy ő Peter Sark, egy Xbox-centrikus YouTuber Los Angelesből, aki természetesen rögtön Twitterre fel is tette nagy büszkén, hogy Keanu lélegzetelállítónak nevezte őt.

A válaszra, ami a CD Projekt RED-től jött, senki nem számított volna:

Azaz, a játékot fejlesztő és kiadó csapat a Cyberpunk 2077 Collector’s Edition-nel, azaz a játék gyűjtői kiadásával ajándékozta meg a szerencsés flótást.

Az interneten azóta mémlavina indult Reeves parádés jelenetéből, ami még nagyon sokáig fogja szórakoztatni a jelenetre emlékezőket.