A közelmúltban mutatta be a Sony kicsit részletesebben a Ghost of Tsushima-t, s bár a világot nem rengette meg vele, kellemes kalandoknak nézünk elébe. A fejlesztők szerint akár 50 órányi elfoglaltságot is jelenthet a játék.

A Sucker Punch kreatív direktora, Nate Fox egy friss interjúban árulta el, hogy nagyjából 30-50 órányi játékidőt is tartalmazhat a Ghost of Tsushima, nagy mértékben függ mindez persze a játékstílustól. A fő történeti szál mellett számos egyéb tartalom is van a játékban, árulta el a direktor, amit megéri felfedezni.

Melegen ajánlom, hogy mindenki térjen el a főszáltól, és barangoljon Tsushima szigetén, ugyanis sok felfedezni való vár majd a játékosokra.

A stúdiónak ez lesz a legnagyobb térképpel rendelkező játéka, amit valaha készített, és mint kiderült, a legutóbb megmutatott felvételek a kezdő területnek csak egy kis részét teszi ki. A teljes térkép “hatalmas”.

 Nem akartunk egy óriás térképet készíteni, ami üres. Ezért teleraktuk emberekkel, cuccokkal és történetekkel, amiket fel lehet fedezni.

A Ghost of Tsushima július 17-én jelenik meg PlayStation 4-re.