Bár nagyon vártuk, jó nagy bukta lett a Call of Juarez: The Cartel, s ezzel nem csak játékosként, hanem kritikusként is így voltunk sokad magunkkal. S mégis készül a folytatás.

A Gaming Liberty szellőztette meg a hírt, miszerint az Ubisoft azoknak a játékosoknak, akik megvették a Call of Juarez: The Cartelt, s egyúttal Uplay-en is regisztráltak, egy kérdőívet küldött ki, amiben azt puhatoljáték, hogy mi tetszett vagy nem tetszett a játékban, milyenek voltak a karakterek, s milyen platformon játszanak.

A Gaming Liberty nem rukkolt elő semmivel, ami ezt az állításukat igazolná, azonban egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy így van. Az e-mailben a kiadó állítólag azt írja, hogy új Call of Juarez-en dolgozik a Techland, s vissza szeretnék hozni Ray McCall tiszteletest is. Innen szép felállni, sokan örülnének, ha a Call of Juarez sorozatból sikerülne végre egy ütős darabot összehozni, de ezt a legtöbben western környezetben tudnák elképzelni, ami viszont a Red Dead Redemption sikere után nem kis falat lenne!