A Kotaku érdekes információkat szellőztetett meg, miszerint az Ubisoft nem tervezi, hogy a napokban bejelentett Assassin’s Creed IV DLC-ket megjelentesse Wii U-ra is. A Nintendo konzolja, és annak játékosai kimaradnak a jóból.

A Kotaku azt állítja, hogy a kiadótól megerősítést kapott arra vonatkozóan, hogy a játék Wii U verziójára nem jelennek meg az Assassin’s Creed IV DLC-k. A kiadó még kedden jelentette be, hogy a játékhoz lehet Season Pass-t vásárolni, mely segítségével kedvezményes áron juthatunk hozzá a bővítményekhez, melyek között lesz egyjátékos küldetés, új multiplayer karakterek, az exkluzív Kraken Ship Pack, és egyéni testreszabási lehetőségek.

Egyelőre azt még nem lehet tudni, hogy mennyibe is kerül majd a Season Pass, bár azt már elárulta az Ubisoft, hogy 20%-ot nyer majd az, aki ahelyett, hogy külön-külön venném meg a bővítményeket, egyben vásárolja meg. Az összes DLC 2014 márciusa előtt fog megjelenni.

De nem Wii U-ra, ugyanis a kiadó ezt a platformot egyelőre ismeretlen okból nem támogatja a DLC-ket illetően, ami azért is érdekes, mert a francia kiadó néhány hónappal ezelőtt még kiállt a rosszul teljesítő Nintendo-konzol mellett.