A tavaly ősszel megjelent Assassin’ Creed: Unity sajnos nem a tartalommal, hanem azzal szerzett hirnevet magának, hogy techikailag csapnivaló volt. Gyakorlatilag egy bughalmaz. Nos, úgy néz ki, az idei rész pont ilyen lesz. 

A Videogamer.com újságírójának volt szerencséje eltölteni néhány órát a még fejlesztés alatt álló Assassin’s Creed: Syndicate korai verziójával, s bizony nincs túl jó véleménnyel róla. A tartalommal ezúttal sem lesz baj, és sok mindent lehet benne szeretni, azonban, gyakorlatilag ugyanúgy hemzseg a technikai hibáktól, mint a tavalyi rész.

Az Ubisoft tehát úgy tűnt, hogy nem tanult a hibából, s tolja futószalagon a részeket évről évre, s sajnos ez a minőségen meg is látszik. Az újságró egyenesen odáig megy, hogy leírja: “az Ubisoft helyében én komolyan fontolóra venném, hogy elhalasszuk a játék megjelenését”.

Ha a korai verzió, amit játszottunk, előrejelzi azt a minőséget, melyet a végső produktum képvisel majd (s a múltbéli tapasztalatok alapján, igen), akkor az Ubisoft zászlóshajója annak a veszélynek van kitéve, hogy egy újabb megsemmisítő csapást mérjen saját hírnevére.

Lehet fogadni, hogy az Ubisoft vajon tanul-e a saját hibájából!