A Kotaku szellőztette meg délelőtt a hírt, hogy az Assassin’s Creed következő része Londonban játszódik majd, Victory lesz az alcíme, és jövőre jelenik meg. Néhány órával később az Ubisoft megerősítette mindezt, de még várni kell a hivatalos bejelentésre. 

A Kotaku szerint a következő Assassin’s Creed a viktoriánus Londonban játszódik majd, és Victory lesz a címe. A magazin egész konkrét információkat is közölt a játékból, ugyanis birtokukba került egy felvétel, melyből sok minden kiderült. Az Assassin’s Creed: Victory 2015 őszén jelenik majd meg, Xbox One, PS4 és PC platformokra.

A játékot nem az Ubisoft Montreal, hanem a quebeci stúdió készítik, az ő nevükhöz fűződnek egyes korábbi DLC-k, mint a Tyranny of King Washington, vagy a Freedom Cry.

Az Ubisoft később megerősítette a magazin értesüléseit, s sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy ilyen belsős anyagok idő előtt napvilágot látnak. A kiadó elmondása szerint a quebeci egység már évek óta ezen dolgozik, de egyelőre nem lesz hivatalos bejelentés, amíg a Unity tartalomfejlesztésével vannak elfoglalva.