A Kennedy Miller Mitchel Interactive (KMM) készítheti el az L.A. Noire készítőjének, Brendan McNamara új játékát, mely Sanghajban játszódik. Konkrétumok még nem igazán vannak.

A Team Bondi, mint korábban beszámoltunk róla, csúnya véget ért, a hitelezők gyakorlatilag szétszedték az L.A. Noire megjelenését követően, s mindez talán nem így történt volna, ha a játék körül hercehurcák is botrányok miatt nem romlik meg McNamara viszonya a játékot kiadó Rockstar Games-zel.

Doug Mitchell, a KMM Interactive társalapítója elmondta, hogy a Team Bonid megmaradt fejlesztői átpártoltak hozzájuk a nagy kenyértörést követően. A csapat többo része pedig inkább a filmiparban próbálkozik tovább. Mitchell szerint a játékfejlesztés előnyt élvez, ugyanis a kormány is támogatja őket, illetve egy játékot sokkal kisebb költségvetésből meg lehet csinálni, mint egy filmet. Az L.A. Noire például 130 millió dollárt termelt, miközben egy átlagos alacsony költségvetésű film költségének egy tizedéből készült.

A pletykák szerint McNamara játéka egy “nagyívű történetet mesél el a huszadik században”, a helyszín a korábban említett Shanghai, de bővebbet nem lehet tudni a projektről.