A Supergiant Games új letölthető kiegészítőt jelentett be a Bastion című játékához, Stranger’s Dream címmel, mely jövő héten jelenik meg Xbox 360 és PC platformokra.

A DLC egészen pontosan december 14-től lesz elérhető, és a következőket tartalmazza:

  • The Stranger’s Dream: teljesen új narrációval megspékelt Who Knows Where szekvencia, nagyobb és nehezebb, mint a többi.
  • Score Attack Mode: egy teljesen új játékmód a sztori módhoz. Az első szinten kezdhetsz neki, az összes szellem és idol fel lesz oldva. A harci képességeidet hatákonyság alapján értékeli a játék, s mindegyik területet újra lehet játszani. .
  • No-Sweat Mode: ez a játékmód azoknak szól, akik pontosan onnan akarják folytatni a sztori módot, ahol legyőzték őket egy harcban.

Ahhoz, hogy hozzáférhess a DLC-hez, legalább egyszer végig kell játszanod a Bastiont, s csak ezt követően kaphatod meg. A Steam felhasználók teljesen ingyen kapják meg a kiegészítőt, Xbox 360 játékosok először egy javítást töltenek le a játékhoz, ezt követően 80 MS pontért vásárolhatják meg, vagy egy dollárért. A fejlesztők úgy nyilatkoztak, hogy a Microsoft szigorú szabályai értelmében nem adhatják a DLC-t ingyen Xbox Live-on.