Jó napja volt tegnap mindenkinek, aki szereti a Batman: Arkham City-t, ugyanis a Rocksteady bejelentette, hogy érkezik a játék Game of The Year kiadása, s egyúttal lerántották a leplet a Harley Quinn DLC-ről is.

Üröm az örömben, hogy Magyarországon az amerikai megjelenéshez képest három hónapos csúszással jelenik meg a Batman: Arkham City Game of The Year. Szeptember hetedikét karikázza be a naptárában az, akit ez érdekel, a mázlista amerikaiak már május 29-én döngethetik a játékot. Ha még a mindig PC-n játszók táborába tartozol, akkor sajnos rossz hír, hogy a fentiek a konzolosokra vonatkoznak, a Warner Bros. egyelőre nem árult el részleteket, hogy mindezt mikor tálalja PC-re is.

 Persze önmagában csak átcímkézni a játékot nem lenne érdekes, természetesen a prémium kiadásban extrák is találhatóak az alapjáték mellett: a Catwoman, Robin és Nightwing DLC, illetve egy, a Challenge térképekre készült DLC-t is. Természetesen extra Batman skinek is érkeznek a játék mellé.

A Harley Quinn’s Revenge DLC-ről is lehullt a lepel tegnap, melyben Batman és Robin együttesen veszik fel a harcot Harley-val szemben, aki mindent megtesz azért, hogy kudarcot valljunk. Nincs mese, bármi áron a rács mögé kell juttatni a stikkes csajszit. Minderre május 30-ig kell várni, XBLA, PSN és Steam platformokról lehet majd letölteni az expanziót.

Lent a Game of The Year kiadás trailere látható.