A Rocksteady úgy tűnik, előre menekül, s szeretné elkerülni az Arkham City esetében azt, ami oly sok játék sajnos nem tud: a végigjátszás után felkerül a polcra, és ott is marad örökre.

Gondolom ismerős az érzés, ami már oly sokszor megtörtént játékosokkal: van egy játékod, amit hosszú hónapokon át vársz, megérkezik, minden lehetséges dolgot megcsinálsz a játékban, az véget ér, s mégis többet szeretnél. S amikor legközelebb előveszed, rájössz, hogy már nincs benne mit csinálnod. Ez volt az egyik fő gond a Batman: Arkham Asylummal, s ezzel bizonyára nem voltunk egyedül.

A Rocksteady éppen ezt szeretné elkerülni a New Game Plus móddal, mely néhány dolgon változtat a játékban, amikor másodszorra futsz neki. Az ellenfelek keményebbek, a boss harcok tökösebbek, s megtarthatod az összes kütyüdet, illetve XP pontjaid is megmaradnak a második nekifutásra. A nehézségi fog másodjára már nem állítható, ugyanazon a nehézségi fokon játszol tovább a New Game Plus módban, mint első nekifutásra.

Mit gondolsz, ezek a változások használnak majd valamit, vagy felesleges erőlködésnek tűnik mindez? Írd meg a kommentekben.