Ha Te is egyike vagy azon se szeri se száma játékosoknak, akik tűkön ülve várják a Battlefield 3 megjelenését, jó hírünk van: a megjelenés napján megnyerheted tőlünk.

Akár az Xbox 360, akár a PS3, netalán a PC a kedvenc platformod, nekünk ez sem számít. Ha Te leszel a nyertes, eldöntheted, hogy melyik platformra szeretnéd megkapni a vadi új, illatos és színes Battlefield 3-at.

S hogy hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban? Arra gondoltunk, hogy kicsit “megdolgoztatunk” Benneteket a nyereményért cserébe, s a játék végén nem sorsolással döntjük el, hogy ki lesz a befutó, hanem a teljesítmény alapján. Kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a játék szabályait, mert csak úgy tudsz részt venni benne, ha ezek mindegyikét betartod.

Részvételi feltételek:

1. A játékban csak azon olvasónk tud részt venni, aki a Konzol Center Facebook oldalának lájkolója. Ha esetleg ez Rád még nem igaz, akkor ezt gyorsan pótolhatod itt: KC a Facebookon.

2. Kedvenc játékaidból készíts egy fotó montázst, pontosan 800X600-as méretben. A montázs lehet rajz vagy fénykép, illetve grafika. A képhez legalább három játékból meríts, s a játékra jellemző karaktert, fegyvert, helyszínt, járművet stb. ábrázolja, amiről az adott játék jól felismerhető. Semmilyen más megkötés nincs, lehet modern játék, vagy régebbi, a lényeg, hogy a kedvenceidet ábrázolja EGY képen. Ereszd szabadjára a fantáziád 🙂

3. Küldd el a fényképet az info@konzolcenter.hu címre, a levélbe írd bele a teljes neved (amivel a Facebook-on is szerepelsz).

Mi történik ezután?

A képed feltöltjük a Konzol Center oldalán található Battlefield 3 nyereményjáték albumba, s ezt követően kérünk, hogy a saját képed lájkold le, ezáltal hitelesíted, hogy az valóban a Tiéd.

A móka innen indul. A nyertes az lesz, akinek a fényképe 2011. október 28-ig a legtöbb lájkot (szavazatot) kapja! Ahhoz, hogy megnyerhesd a játékot, a saját szavazatodon kívül legalább 10 lájk szükséges.

A játék végén, amennyiben szavazat egyenlőség lesz képek között, sorsolással döntjük el, hogy ki nyeri végül meg a Battlefield 3-at.

Kérjük, hogy ha részt szeretnél venni a játékban, akkor a fent leírtakat pontosan tartsd be, mert csak ebben az esetben tudsz érvényesen indulni a játékban.

Kellemes “kreatívkodást” kívánunk, izgatottan várjuk, hogy megismerjük kedvenc játékaitokat egy montázs formájában.

A Konzol Center csapata