Sorban érkeznek a második negyedéves pénzügyi beszámolók, ezúttal a THQ van terítéken, aki szerint a Warhammer 40,000: Space Marine votl a kiadó legsikeresebb játéka.

A kiadó a szeptember 30-án zárul üzleti negyedévben 46,6 millió dolláros veszteséget halmozott fel. A cég elnöke szerint ez egyáltalán nem rossz eredmény, elvárásaikat meghaladta, ugyanis ez a nyári uborkaszezon gyakorlatilag, amikor szinte a fű sem nő a videójáték iparban.

Bár a Space Marine már több mint 1,2 millió példányban kelt el világszerte, a kiadó úgy gondolja, hogy az igazán nagy címek az év második felében lesznek megvásárolhatók. A játék teljesítésével messze elégedettek, mind a digitális, mint pedig a lemezes forma remekül szerepelt.

Ami a digitális eladásokat illet, a THQ emelkedő pályára állt rá, az elmúlt félévben 119,6 millió dolláros bevételt könyvelhettek el ebben a szegmensben, mely hatalmas, 68%-os növekedést jelent. Az elkövetkezendő hónapokban ez az eredmény fokozódhat, ugyanis a kiadó játékai az Origins-en belül is meg fognak jelenni.

A karácsonyi szezon nagyágyújának a Saints Row: The Third várható, s reménykedésre ad okot az eddig befutott előrendelések száma. A THQ szerint a játék tarolni fog, s a harmadik negyedév lehet a legjobb a cég történetében.

2012-ben a két legnagyobb cím a THQ felhozatalában a Darksiders II és a Metro: Last Light lehet.