Nem telt túl izgalmasan a finn Remedy-nek a tavalyi év, azon kívül, hogy megjelent a PC-s Alan Wake, illetve az American Nightmare, csendben tették a dolgukat. Most viszont új bejelentésre készülnek. Ez lenne az Alan Wake 2?

A finn Remedy a közelmúltban pedzegette, hogy 2013-ban előállnak egy nagy bejelentéssel, ráadásul mindezt az Alan Wake Facebook-oldalán tervezik megtenni. Az itteni poszttal párhuzamosan a játék írójának, Sam Lake-nek a Twitter-oldalán megjelent egy poszt, melyben az újévi jókívánságok mellett megpendíti, hogy idén egy nagy dobással készülnek.

Emellett Sam Lake, a Remedy írója – hovatovább a Max Payne első két részének atyja – a Twitteren újévi jókívánságokkal örvendeztette meg a nagyközönséget, s kitért arra is, hogy erre az évre igazán nagy dobással készülnek.

Persze egyből beindultak a találgatások, hogy mi más is lehetne mindez, mint az Alan Wake 2, s a dolog pikantériája, hogy a várhatóan év végén megjelenő új Xbox egyik nyitócíme, ráadásul Xbox-exkluzív címe lehetne a játék.