Az Ubisoft közzétette az előző üzleti évének pénzügyi jelentését, és most a számok helyett inkább azt ragadjuk ki, amit a The Division 2 megjelenési dátumáról mondtak. Már belátható időn belül van. 

Az Ubisoft ugyan még konkrét megjelenési dátumot nem jelentett be a The Division 2 mellé, de azt elárulták, hogy a játék legkésőbb 2019. március 31-ig megjelenik. Ami talán még ennél is jobban érdekli majd a játék iránt érdeklődőket az az a néhány mondat, amit a kiadó elnöke árult el a játékkal kapcsolatban.

Yves Guillemot elmondta, hogy több fejlesztői csapat is dolgozik párhuzamosan a játékon annak érdekében, hogy a megjelenéskor már több tartalom fogadja a vásárlókat az első részhez képest. A megjelenés után az újabb tartalmak pedig gyors egymásutánban követik majd egymást, és több is lesz belőle, mint az első részhez készült.

Végül maradjon valami a játék végéről is: Guillemot azt is megosztotta a világgal, hogy az előző résszel szemben most egy robosztusabb befejezéssel készülnek, válaszul az első rész végét ért jogos kritikákra.