A vállalat weboldalán helyezte a Blizzard kilátásba, hogy lehetséges, hogy idén kénytelenek lesznek elhalasztani a BlizzCon-t. Bár a stúdió úgy tervezi, hogy megtartja a novemberi eseményt, a cég producere őszintén beszélt az ezzel kapcsolatos bizonytalanságról.

Saralyn Smith nem rejtette véka alá, hogy bizony a globális koronavírus járvány magával viheti a novemberi rendezvényt, miután rajongók a BlizzCon jövőjéről kérdezték a stúdiót. Bár a vállalat még mindig készül az eseményre, folyamatosan monitorozzák a kialakult helyzetet és a lehetséges törlést is szem előtt tartják.

Bár lehet, hogy a BlizzCon 2020 nem a szokásos Anaheim Convention Center-ben kerül megrendezésre, nem jelenti azt, hogy a Blizzard cserben hagyja a rajongókat. A stúdió rendszerint ezen a rendezvényen szokta az aktuális bejelentéseit megtenni, tavaly például itt mutatták be az alábbi játékokat: World of Warcraft-bővítmény, Shadowlands, Overwatch 2, Diablo 4.

Senki sem tudja még, hogy mi lesz a rendezvény sorsa ha egészségügyi aggályok miatt azt törölni kell, de valószínű, hogy november tájékán a stúdió az aktuális bejelentéseit szállítani fogja a rajongók felé. Smith szerint a csapat számos lehetséges forgatókönyvvel számol.