A Pocket Legends fejlesztője, a Spacetime Studios a napokban bejelentette új MMO-ját, a Blackstar-t. A játék nagyon ígéretes, a műfaj kedvelőinek kötelező darab lesz.

A 2011 második negyedévében megjelenő játékban – csakúgy, mint elődjében – három osztály közül választhatunk, tonnányi összegyűjthető cucc, interaktív 3D környezet, s még chat funkció is vár arra, aki a játékot megvásárolja. Sajnos a fejlesztők, a Spacetime Studios nem árult el túl sokat a játékról, amit tudunk róla, azt most megosztjuk veletek.

Ami a történetet illeti, egy négy csoport (Scorn, Riven, Terrans és Mode) közötti konfliktust dolgoz fel, s a 41. században játszódik. Vélhetően a játék fejezetekre fog tagolódni, s mind  a négy csoport lakóhelye megjelenik a játékban. Érdekesség, hogy a Blackstar az azonos címen tervezett, de végül megjelenésre nem kerülő PC-s játék kereteire épül. A fejlesztők megerősítették, hogy valóban ezen játék mechanizmusait és művészeti ábrázolását használják fel a Blackstar készítésénél.

A játék valódi multi plaform lesz, ugyanis Android-ra, iOS-re is készül, támogatni fogja az EDGE, Wi-Fi, 3G és 4G hálózati szabványokat.