Nem elég, hogy drága, ráadásul még bug-os is az új kiegészítő. Sajnálatos módon a Call of Duty: Modern Warfare 2 új térképcsomagja (Stimulus Package) 15 dollárba (kb. 3000 forint) vagy 1200 Microsoft Pontba kerül, ugyanakkor komoly bug-ok jelentkeztek jó néhány játékosnál.

A csomagban két olyan pálya is van (Overgrown, Crash), amikkel az első Modern Warfare-ben is találkozhattál, ráadásul azok pontos másolata, bármilyen módosítás nélkül.

Ha nem játszottál az első MW-rel, akkor bizonyára örülsz az öt új térképnek. Azonban ha arra gondolunk, hogy milliók vették meg a játékot, és rengeteg időt eltöltöttek a fizetős multiplayer szervereken, akkor bizony bosszantó, hogy ismét fizetniük kell.

S hogy mi a legnagyobb baj a kiegészítővel? Az, hogy a térképek nem töltődnek megfelelően. Ezt az Xbox Live! részéről Larry Hyrb is megerősítette. “A térképcsomagnak újabb frissítésre lesz szüksége, melyen már dolgozunk is. Nem fog sokáig tartani.” Ezen túl még a grafikai megoldásokkal sem lehetnek elégedettek a játékosok, ugyanis a belterek sokkal jobban néznek ki, mint a külterek …

Ha bármilyen egyéb bug-ot, problémát észleltek a térképcsomagnál, kérjük, hogy a kommenteknél jelezzétek.