Az Activision jóvoltából idén sem maradunk aktuális Call of Duty nélkül, melyről azt már tudjuk, hogy a Black Ops 2 lesz, s most egy szivárgásnak köszönhetően azt is, hogy mindez mikor kerül az üzletek polcaira. Naná, hogy novemberben!

Évről-évre hajtja az Activision a legnagyobb fejőstehenét, a Call of Duty-t, s annak köszönhetően, hogy a fejlesztési ciklus a Treyarch és az Infinity Ward között váltakozik, a minőség is fenntartható úgy, hogy a játék elkészítésére gyakorlatilag “egy év áll rendelkezésre”.

Egy kereskedői szivárogtatásnak köszönhetően kiderült, hogy a Call of Duty: Black Ops 2 az előző rész közvetlen folytatása lesz, és 2012. november 13-án kerül az üzletek polcaira. Figyelembe véve, hogy a legtöbb Call of Duty játék novemberben került kiadásra, nem ráncoljuk a homlokunkat meglepődve a hírt pötyögve.

A szivárogtatás az IGN-en keresztül látott napvilágot, melyhez egy fotót is mellékelünk, melyről tisztán leolvasható a megjelenési dátum. Ne feledjétek, hogy május elsején, az NBA rájátszás szünetében kerül adásba az első hivatalos előzetes.