Még tavaly decemberben írtunk arról, hogy hamarosan érkezik a Call of Duty: Black Ops első DLC-je, a First Strike, melyben négy pálya lesz elérhető. Most egy kicsit bővebben mutatjuk be a pályákat, videóval a végén.

A DLC február elsején érkezik, és négy új multiplayer pályát, illetve egy zombi kiegészítőt tartalmaz majd. A kizárólag Xbox 360-ra letölthető, kicsit borsos árú kiegészítő 1200 MS pontba kerül, viszont az összes eredeti térképet is tartalmazza. Nézzük, mit is tartogatnak az új pályák.

Berlin Wall

Az összes új pálya közül a legnagyobb, és érdekessége, hogy egy lyuk kettéosztja azt, ahol a játékosok nyugat és kelet között mozoghatnak. Egy csomó magas épület található rajta, amely kiváló helyet biztosít a mesterlövészeknek. Azonban a legígéretesebb jellemzője a Senki Földjének nevezet terület, amely egy hatalmas nyírt tér, zéró fedezékkel, ráadásul a területet automata fegyverek pásztázzák.

Előzetes tipp: Rohanj, ahogy tudsz.

Discover

Nagy pálya, mely az Antarktiszra kalauzolja a játékosokat, egy elhagyatott, második világháborús német helyőrség területére. Egy látszólag feneketlen szakadék osztja ketté a térképet. A csapda? A jeges híd, mely a szakadékon ível át felrobbantható. Jó hasznát veszed a C4-nek.

Kowloon

A kampány módból ismerős lehet ez a hely, azonban azt teljesen újratervezték a multiplayer kedvéért. Az első, és egyetlen pálya, ahol drótkötélen lecsúszva közelítheted meg az alacsonyabb helyeket meglehetősen gyorsan, azonban kiváló célponttá válsz a kötélen, úgyhogy csak okosan.

Stadium

A First Strike legkisebb térképe, kevés nyílt térrel, ez rossz hír a sniper kedvelőinek. Ez a pálya leginkább a közelharcoknak kedvez. Tanácsoljuk, hogy mozgásérzékelős szenzorokkal jól tárazz be.