A Treyarch és az Infinity Ward éves vetésforgóként váltogatva szállítja az aktuális Call of Duty epizódokat, s jövőre az utóbbi lenne soron, ha egyáltalán készül majd ilyen játék. Egy friss pletyka szerint igen, olyannyira, hogy a Modern Warfare 4 van készülőben!

A Siliconera szellőztette meg azt a pletykát- állítólag megbízható forrásokra hivatkozva -, miszerint már készül a következő epizód, mely szerint az Activision továbbra is a Modern Warfare-sorozatot erőlteti tovább, akármilyen nehéz is elképzelni a Modern Warfare 3 után a folytatást.

Állítólag épp most folyik Los Angelesben a játék szinkronjának rögzítése, melynek főhőse Ben Burke lesz, aki egy a harmincas éveiben járó veterán. Nem árt szem előtt tartani, hogy az Activision az ég világon semmit nem erősített meg a következő Call of Duty epizóddal kapcsolatban, még azt sem, hogy egyáltalán lesz ilyen. Azonban a Siliconera váltig állítja, hogy a forrása megbízható, olyannyira, hogy a Sleeping Dogs-zal kapcsolatos értesüléseik is onnan származtak, melyek később valóra is  váltak.