Az Ubisoft bejelentette a Call of Juarez franchise harmadik epizódját, azonban a helyszín nem a jól megszokott vadnyugat lesz, hanem napjaink Los Angeles-e és Juarez-e. Természetesen, ahogy az ilyenkor lenni szokott, nagyon csínján bántak az információval, és túl sok mindent nem árult el az Ubisoft a játékról.

A játékot továbbra is a lengyel fejlesztő csapat, a Techland készíti. Aki nem ismeri a sorozat, azok kedvéért mondom el, hogy először kizárólag PC-re készült el a Call of Juarez 2006-ban, majd ezt portolták Xbox 360-ra. Ezzel a résszel bevallom nem játszottam, nem úgy, mint a második résszel, a Call of Juarez: Bound in Blood-dal. Az a darab egészen jól sikerült, jó kritikákat is kapott, de nem volt körülötte akkora hype, mint a Red Dead Redemption körül.

Az Ubisoft konkrét platformot nem nevezett meg a PC mellett, “next gen konzol”-ként említette csak őket, nem nehéz kitalálni, hogy ez a PS3 és az Xbox 360 lesz. Nem mellékes azt sem megemlíteni, hogy az Ubisoft idén nyárra ígéri a Call of Juarez: The Cartel megjelenését.