Eddig már számtalanszor hallottuk, hogy a Call of Juarez: The Cartel nem magányos farkasok játéka, csapattársaink is lesznek, természetesen co-op móddal. No de kik ők? Most kiderül.

Az Ubisoft végre most már hajlandó többet is elárulni a csapattagokról, akikkel egyenként is végignyomhatjuk a kampány módot, ha épp kedvünk tartja. Lássuk, kik is lesznek a mi oldalunkon.

Kim Evans, aki Comptonban nevelkedett egy gettóban, fiatal korában bandáról-bandára járt, de emellett néha az egyetemre is benézett, mielőtt az FBI-hoz került. Itt tengerészgyalogosokat képzett ki, és sorozatgyilkosok köszönhették neki halálukat.

Ben McCall-t nem kell bemutatni a Call of Juarez rajongóknak. Édesapja prédikátorként kereste a kenyerét, megjárta Vietnámot is, azonban attól, amit ott látott, végleg elveszítette a hitét. Jelenleg a rendőrség kötelékében dolgozik, de hajlamos a túlkapásokra.

Eddie Guerra ízig-vérig spanyol, Los Angelesben nőtt fel. Tengerészgyalogosként szolgált, innen szegődött a DEA-hoz. Durván adrenalinfüggő, nem kell kétszer mondani neki, ha valami veszélyes dologban kell résztvennie.

A Call of Juarez: The Cartel július 19-én jelenik meg, PS3, Xbox 360 és PC platformokra.