A Disney úgy döntött, hogy játék formában is szeretné megjelentetni a nyár animációs film slágerét, a Verdák 2-t. A játékból természetesen a masszív online mód sem maradhat ki.

A játékadaptációban a Verdák nemzetközi kémkedésbe bonyolódnak, ez áll a játék középpontjában majd. A játék igazi multiplatform darab lesz, hisz Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, Mac és PC platformokra is elkészül, a Disney nagy sikerre számít.

A játék Cars 2 néven jelenik meg, s a játékosok 25 karakter közül választhatják ki a Chrome nevű kiképzési központban a számukra legmegfelelőbb járgányt, melyek önálló személyiséggel bírnak majd. A tréning keretein belül veszélyes küldetések szimulálásában vehetünk részt, s rendelkezésünkre áll majd számos modern cucc, hogy a tömegszerencsétlenségeket elkerüljük, az ellenfeleket pedig lelassítsuk. A játékkal csatlakozni lehet majd a World of Cars Online rendszerhez, ami egy ingyenes, böngésző alapú platform.

A játék fejlesztését az Avalanche Software végzi, s bár nagy címekkel nem büszkélkedhet, egész jópofa játékokat készít. A Disney azt reméli játékától, hogy feledteti azt, hogy a Tron: Evolution-t készítő stúdió bezárásra került, és az Epic Mickey is csak alulról súrolta a lécet.