343 Industries | Konzol Center
2013
Sze
2
HírVideó

Halo 5 lesz az Xbox One-os Halo címe

0

Még az E3-on leplezték le a 343 Industries következő munkáját, s egyben a következő Halo-játékot is, azonban akkor még se híre, se hamva nem volt a címben számozásnak. Most viszont úgy tűnik, hogy az új rész címe Halo 5 lesz.

Bővebben
2012
dec
7
Hír

Négymilliónál jár a Halo 4

0

A Microsoft a minap számot vetett a Halo-sorozattal kapcsolatban, s elárulta, hogy a különböző részekből eddig 50 millió példány talált gazdára világszerte. Az is biztos, hogy lesz Halo 5, eddig sem titkolták, hogy bizony itt újabb trilógia készül.

Bővebben
2012
nov
14
Hír

220 millió dollárt termelt a Halo 4 az első nap

0

A Halo 4 megjelenésével hatalmas kasszasikert húzott be magának a Microsoft, a játék ugyanis 24 óra alatt elérte a 220 millió dolláros bevételt. Ezzel – az Egyesült Államokban – megelőzte a Bosszúállók mozit, de még a Harry Potter és a Halál Ereklyéit is!

Bővebben
2012
nov
5
Hír

Készülőben a Halo 5

0

Még az üzletek polcaira sem került a Halo 4, a 343 Industries máris bejelentette, hogy már javában készül az ötödik epizód, ráadásul az Xbox 360 utódjára. Jelenleg a sztori készítésénél tartanak, illetve a technikai fejlesztés alapjait végzik.

Bővebben
2012
okt
16
HírVideó

Halo 4 – multiplayer szájbarágó

0

A 343 Indistries készített egy videós anyagot a Halo 4-ről, melyben gyakorlatilag a multiplayer módot vesézik ki, úgy, ahogy van. Pályák, rangrendszer, újítások, minden, amit tudni szeretnél a többjátékos módról.

Bővebben
2012
Júl
12
Hír

Surface támogatást kap a Halo 4

0

Meglepő hír látott napvilágot a Microsoft berkein belülről az ősszel megjelenő Halo 4-gyel kapcsolatban, miszerint, Master Chief negyedik kalandja a Surface nevű táblagép támogatását is élvezni fogja.

Bővebben
2012
Júl
11
Hír

Cáfolja a Halo 2 felújított változatát a 343 Industries

0

A napokban adtunk hírt arról, hogy az Official Xbox Magazine értesülései szerint készülőben van a Halo 2 felújított változata, mely a tavaly megjelent Halo: Combat Evolved Anniversary mintájára készülne el. Nos, a hír nem igaz, a készítők mindezt cáfolták.

Bővebben
2012
Júl
9
HírVideó

Halo 4 multiplayer betekintés

0

A hétvégén került megrendezésre a Rooster Teeth Expo nevű rendezvény, melyen újabb játékmenet videók bukkantak fel az ősszel megjelenő Halo 4 többjátékos szegmenségből.

Bővebben
2012
Júl
6
HírPletyka

A Halo 2 is kaphat egy felújított változatot

0

A Halo első epizódjának tizedik évfordulójára tavaly jelent meg a Halo : Combat Evolved – Anniversary, mely felújított változatban, HD-re húzott grafikával tisztelgett a neves évfordulónak. Most az a hír járja, hogy a második rész is kaphat egy hasonló feldolgozást.

Bővebben
2012
jún
13
HírVideó

Halo 4 élőszereplős trailer

0

Még múlt héten az E3-on mutatták be az ősszel megjelenő Halo 4 élőszereplős előzetesét, melyet most bővített változatban is meg tudunk mutatni nektek. A kedvcsinálót a hétfői Franciaország-Anglia labdarúgó mérkőzés szünetében mutatták be.

Bővebben
2012
ápr
5
HírVideó

Halo Infinity domaineket regisztráltak

0

Egyelőre mély hallgatás övezi a következő Halo installációt, a Fusibel felfigyelt arra, hogy több Halo Infinity domaint regisztráltak mostanában. Ismerősen cseng az Infinity név? Bizonyára igen, ha játszottál a legutolsó Halo résszel.

Bővebben