achievement | Konzol Center
2014
Már
27
Hír

Murdered: Soul Suspect achievementek

0

A Xbox Achievements nyilvánosságra hozta a június elején megjelenő Murdered: Soul Suspect achievementjeinek listáját. A játékban a saját gyilkosunk után kell nyomozni. Megjelenés Xbox One, Xbox 360, PS3 és PS4, illetve PC platformokra. 

Bővebben
2014
Már
13
HírVideó

Világrekord: Egymillió achievementet szerzett egy megszállott

0

Új Guiness Rekordot állított fel Raymond Cox, avagy Stallion83, aki a világon elsőként lépte át az 1,000,000 G achievement pontot. Hogy ez mennyire nem kevés: kapcsold be az Xboxod, és döbbenj le! 

Bővebben
2014
jan
20
Hír

Kiszivárgott a Dark Souls 2 achievement-lista

0

Hamarosan az üzletek polcaira került a brutális nehézségű Dark Souls II, melynek kiszivárgott az ahievement-listája. Ha valaki nem akar spoilereket, ne nézze meg, de ha elég bátor, akkor is milliószor hal majd meg a játékban.

Bővebben
2013
Sze
23
Hír

Call of Duty: Ghosts achievement lista

0

Bár a játék megjelenése még kicsit odébb van, már elérhető az interneten a Call of Duty: Ghosts achievementjeinek listája. Ahogy az lenni szokott, a felsorolás spoileres, így csak az nézze meg, aki annyira nem bánja.

Bővebben
2013
máj
26
Hír

Xbox One – tévénézésért is járhat achievement

0

A hét elején történt Xbox One leleplezés egyik érdekes felfedezése volt, hogy a Microsoft sokkal inkább elmozdult a televíziózás és interaktív szórakoztatás irányába, mint azt a játékosok várták. A jövőben még achievement is járhat tévénézésért.

Bővebben
2013
Már
3
Hír

Injustice: Gods Among Us achievementek

0

Közeledik az Injustice: Gods Among Us megjelenési dátuma, s a neten mondhatni annak rendje és módja szerint már elérhető a játék achievement-listája. Sajnos semmilyen titkos karakterre nem derül fény belőle.

Bővebben
2013
feb
3
Hír

Gears of War: Judgment achievement lista

0

Bár még valamivel odébb van a People Can Fly és az Epic Games gondozásában megjelenő Gears of War: Judgment megjelenése, már felkerült a világhálóra a játék achievement listája, természetesen most is spoilerekkel megtűzdelve.

Bővebben
2013
jan
24
Hír

Crysis 3 achievement-lista

0

A Crytek gondozásában hamarosan megjelenő Crysis 3 achievement/trófea listája napvilágot látott, melyből természetesen a játék történetére következtetni lehet, így spoiler-eket tartalmazhat. Akit csak a multi érdekel, nyugodtan olvassa végig.

Bővebben
2012
dec
21

Dead Space 3 achievement lista

0

A jövő év elején, az Electronic Arts gondozásában megjelenő Dead Space 3 achievement-jei szépen felkerültek a világhálóra, melyet megosztunk mindenkivel, akit ez érdekel. Természetesen mondani sem kell, hogy a lista spoiler-es, igaz?!

Bővebben
2012
Sze
29
Hír

Mostantól van értelme (?) az achievement gyűjtésnek

0

A Microsoft bejelentette, hogy mostantól valóban van értelme az achievementek gyűjtésének, ugyanis elindult a Reward System programja, melyhez azonban Xbox LIVE Gold előfizetés szükséges.

Bővebben
2012
Sze
28
HírVégigjátszás

Hitman: Absolution achievement lista

0

Az IO Interactive által készített Hitman: Absolution még azelőtt megkapta a maga achievement listáját, hogy a játék megjelent volna. Mindenkit figyelmeztetek, hogy spoiler-ek hada van benne, így bánjatok vele kesztyűs kézzel!

Bővebben
2012
Sze
15
Hír

Assassin’s Creed III achievement lista

0

Nem vagyok benne biztos, hogy tolonganának azok a gémerek, akik egy játék megjelenése előtt kíváncsiak az achievement listára, kivéve, ha addig még meg nem erősített információk nyomára szeretnének bukkanni közte. Megérkezett az Assassin’s Creed III listája.

Bővebben
2012
aug
24
Hír

Halo 4 achievement lista

0

Master Chief hamarosan visszatér, igaz, már nem a Bungie kezei közt formálódik, hanem a 343 Industries művel újabb csodákat a játékkal. A fejlesztők közzétették az ősszel megjelenő Halo 4 achievement listáját.

Bővebben
2012
aug
13
Végigjátszás

Pro Evolution Soccer 2013 achievement lista

0

A Konami utolsókat igazítja az idei Pro Evolution Soccer játékán, és mi sem mutatja jobban, hogy közeleg az anyag megjelenési időpontja, minthogy napvilágot látott a játékban megszerezhető achievement-ek listája. Íme.

Bővebben