Activision | Konzol Center
2020
ápr
24
Hír

Kivágott tartalmakkal jelenik meg idén több játék is

0

Érdekes információk láttak napvilágot fejlesztők háza tájáról, miszerint több játék is redukált tartalommal jelenik meg idén, hogy tartani tudják a megjelenési dátumot a fejlesztők. Küldetések, fícsörök és egyéb tartalmak mennek a kukába.

Bővebben
2019
máj
19
E3Hír

E3 2019: Az Activision kihagyja az idei expót

0

Újabb nagy vállalat döntött úgy, hogy nem képviselteti magát a los angelesi E3-on júniusban, a klasszikus formában legalább is nem. Az Activision bejelentette, hogy ebben az évben nem lesz saját kiállítóhelye.

Bővebben
2019
máj
5
Hír

Június vége előtt bejelentik az idei Call of Duty-t

0

A szokásoshoz képest kis csúszásban van az Activision, az év ezen szakaszán már közismert szokott lenni az adott évi Call of Duty-iteráció. Ezúttal még kicsit várni kell, de június végéig biztosan jön a leleplezés.

Bővebben
2019
Már
3
Hír

150 millió dollár végkielégítést fizet az Activision

0

Az Activision Blizzard komoly lépésre szánta el magát, mintegy 800 munkavállalójától válik meg a cég a közeljövőben. Ez anyagilag sem kis tétel, 150 millió dollárt tettek félre a végkielégítésekre.

Bővebben
2018
okt
21
Hír

80 milliárd dollárral nőtt meg az EA és az Activision értéke

0

Egy érdekes tanulmány látott napvilágot a héten, melyet a DFC Intelligence készített. Eszerint az Electronic Arts és az Activision értéke együttesen 80 milliárd dollárt nőtt, amióta a játékokra szolgáltatásként tekint. 

Bővebben
2018
feb
9
HírVélemény

4 milliárd dollárt keresett mikrotranzakciókkal tavaly az Activision

0

Kurva szomorú hír következik, de a tények makacs dolgok: 2017-ben az Activision 4 milliárd dollárt keresett csak a mikrotranzakciókkal, az árbevételének több, mint a felét. 

Bővebben
2016
feb
13
Hír

Idén is lesz új Call of Duty

0

Az iparág legnagyobb fejőstehene, a milliárd dolláros Call of Duty-sorozat idén sem marad újabb rész nélkül, melyet ezúttal az Infinity Ward fog szállítani. A játékról vajmi keveset tudni, mondhatni semmit. 

Bővebben
2015
máj
3
Hír

Akciózik az Activision Steam-en

A hétvégén az Activision némi kedvezménnyel próblja meg rávenni a Steam felhasználóit, hogy vásároljanak a játékaikból, ami főleg a Call of Duty-sorozatot érinti. 

Bővebben
2014
nov
21
Hír

Túl a 10 milliárd dolláron a Call of Duty-sorozat

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty. Advanced Warfare az idei év eddigi legnagyobb szórakoztatóipari rajtja, sem mozifilm, sem más játék nem termelt annyi pénzt az első héten, mint a legújabb epizód. 

Bővebben
2014
Sze
8
Hír

A Destiny érte el a valaha legtöbb előrendelést

A Destiny szervereit fellőtték, ugyanis Új Zélandon már 12 órától kapható és játszható a játék. Ennek ellenére még mindig elő lehet rendelni, digitális és fizikai formában is, még úgy is, hogy játékot előtte soha nem rendeltek előre ennyi példányban! 

Bővebben
2014
aug
8
HírVideó

Újraéled a Sierra

Sokan közületek egészen biztos nem emlékeznek a Sierrára, akik a 80-as években számos kalandjátékkal örvendeztették meg a játékosokat. Úgy tűnik, hogy az Activision újraéleszti a csapatatot. 

Bővebben
2014
Júl
16
HírVideó

A Call of Duty miatt perel a volt panamai diktátor

0

Már megszoktuk, hogy időnként a celebritások hasznot szeretnének húzni a videojátékokból azzal, hogy perelnek a képmásuk engedély nélküli használata miatt. Most is erről van szó, csak most a felperes a volt panamai diktátor! 

Bővebben
2014
máj
4
HírVideó

Itt a Call of Duty Advanced Warfare első előzetese

0

Az Activision a mai napra, azaz május negyedikére ígérte a Call of Duty: Advanced Warfare első előzetesét, mely menetrendszerűen meg is érkezett. A játék november 4-én jelenik meg, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 és PC platformokra. 

Bővebben
2013
Sze
14

Activision-hétvége Steamen

0

A Valve disztribúciós platformja, a Steam ezen a hétvégén teret ad az egyik legnagyobb kiadónak, az Activisionnek, s akciós áron kínál egy rakat játékot, melyeket felsorolni is hosszú lenne.

Bővebben