akció | Konzol Center
2015
Már
27
Hír

Ma indul a húsvéti PlayStation-akció

A Sony közzétette, hogy Húsvét alkalmából milyen játékok árát nyomja le lehetőség szerint minél jobban. Az akció mától elérhető, s egészen április közepéig érhető el bizonyos címek esetén. 

Bővebben
2014
dec
29
Hír

Januári PlayStation-akciók

Már néhány napja javában zajlik a PlayStation Store-ban a januári leárazás, melynek keretében játékok tucatjait lehet megvenni kedvezményes áron, ha valakinek eddig kimaradt valamelyik. 

Bővebben
2014
aug
7
Hír

Capcom-akciók Xbox LIVE-on

A Microsoft egy rakat játékot leárazott Xbox LIVE-on, főleg a Capcom címeit. Van, amelyik véglegesen karcsúsodott árban, van, ami csak időszakosan. Kár, hogy maga az Xbox LIVE szolgáltatás az utóbbi napokban rakoncátlankodik. 

Bővebben
2014
jún
17
Hír

Rockstar-akció Xbox LIVE-on

0

A Microsoft a Rockstar Games néhány címét leakciózta Xbox LIVE-on a Deals with Gold promóciójának keretében, melyben röhejes 1800 forintért lehet olyan játékot megvenni, mint például a Red Dead Redemption. 

Bővebben
2014
jún
3
Hír

Heti Deals With Gold – akciós játékok Xboxra

0

A Microsoft közzétette az eheti Deals With Gold promóciójában résztvevő játékait, melyeket Xbox One és Xbox 360 platformokra lehet kezdvezményes áron megvásárolni. 

Bővebben
2014
máj
14
Hír

Elindult a May Madness PlayStation Store-akció

0

Bár áprilisban dobtuk el az agyunkat, a Sony csak most indítja útjára a PlayStation Store-akcióját, melyet a májusi őrület, azaz a May Madness névre kereszteltek el. Fillérekért vehetünk kiváló játékokat. 

Bővebben
2014
máj
6
Hír

Xbox LIVE akciók ismét

0

A Microsoft részletezte a Deals With Gold promócióját, melyben ezen a héten is bizonyos játékokat jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni. A játékok mindegyikét csak Gold-előfizetéssel rendelkezők vásárolhatják meg.

Bővebben
2014
ápr
30
Hír

Hatalmas Ubisoft-akció a PlayStation Store-on

0

Az Ubisoft szebbik arcát mutatja: a PlayStation Store-on számos játékára kedvező árcédulát tűzött, az akció május 7-ig tart. Jó áron az Assassin’s Creed-, a Splinter Cell-, a Rayman-sorozat, és más játékok. 

Bővebben
2014
ápr
15
Hír

Xbox LIVE Spring Sale – itt a tavaszi akció

0

Több dologból is érezzük, hogy itt a tavasz, s ezzel nincs másképp a Microsoft sem. Az Xbox LIVE-on útjára indult a Spring Sale, számos játék kapott barátibb árcédulát. Teljes játékok és DLC-k is vannak az akciókban. 

Bővebben
2014
ápr
15
Hír

Batman-akció Xbox LIVE-on

0

A Games of the Week promóció keretén belül egy rakat Batman-játékot lehet megvásárolni akciósan az Xbox LIVE-on. A legnagyobb kedvezmény mértéke 75%, kattints a teljes listáért!

Bővebben
2014
ápr
8
Hír

Akciók az Xbox LIVE-on

0

Az Xbox LIVE-on a Microsoft és a Capcom akciózik, melynek keretében számos játékukat lehet megvásárolni kedvezménnyel egészen április 14-ig. 

Bővebben
2014
ápr
6
Hír

GamerTech akció – Xbox One-játékok féláron!

0

Egészen parádés akcióval vezeti fel a közelgő Húsvétot a GamerTech: féláron vásárolhatsz Xbox One-játékokat a közelmúltban megjelent konzolra. Természetesen vadonat új játékokról van szó! 

Bővebben
2014
Már
29
Hír

Akciózik az Electronic Arts PSN-en

0

Úgy tűnik, hogy ez egy ilyen akciós hétvége lesz, ugyanis a Microsoft után vagy épp mellett az Electronic Arts is leakciózta játékait az amerikai PlayStation Store-ban, melynek keretében PlayStation 3-as játékokat lehet kedvezménnyel megvásárolni. 

Bővebben
2014
Már
29
Hír

Akciós Xbox One-játékok

0

A hivatalos Microsoft Store leakciózott néhány Xbox One-címet, köztük olyanokat, mint a Battlefield 4, vagy épp az Assassin’s Creed: Black Flag. Ezeket már 30 dollárért meg lehet vásárolni. 

Bővebben