Alan Wake 2 | Konzol Center
2013
jan
2
Hír

Bejelentést tervez az Alan Wake fejlesztője

0

Nem telt túl izgalmasan a finn Remedy-nek a tavalyi év, azon kívül, hogy megjelent a PC-s Alan Wake, illetve az American Nightmare, csendben tették a dolgukat. Most viszont új bejelentésre készülnek. Ez lenne az Alan Wake 2?

Bővebben
2012
jún
3
E3Hír

E3 2012: Jöhet az Alan Wake 2

0

Úgy tűnik, hogy sok halogatást követően végre az Alan Wake 2 is elkészülhet, ez derül ki ugyanis a játék írójának Twitter-üzenetéből. Legalább is erre lehet belőle következtetni. A Microsoft konferenciáján kell majd az E3-on sasolni, de nagyon.

Bővebben
2011
dec
8
Hír

Alan Wake’s American Nightmare

0

Még ugyan két nap van hátra a Video Game Awards kezdetéig, most úgy tűnik, végre lehullt a lepel az új Alan Wake játék címéről, a német besorolási testület jóvoltából. Végre.

Bővebben
2011
dec
7
HírPletyka

Remedy: NEM Alan Wake 2 az új Alan Wake

0

Már épp itt volt az ideje, hogy megszólaljon Alan Wake ügyben a játék készítője, a Remedy Entertainment ugyanis már baromaira untam a sok kavarást. Már biztos: nem Alan Wake 2 lesz az új játék címe.

Bővebben
2011
dec
6
HírPletyka

Mégis Alan Wake 2 lesz az új Alan Wake?

0

Megy a kavarás a háttérben az új Alan Wake-kel kapcsolatban, amiről egyetlen dolog biztos csak: a játék letölthető formában jelenik meg. De állítólag mégis a második rész lesz.

Bővebben
2011
nov
10
HírVideó

Az első új Alan Wake teaser

0

Hét másodperc kereken hét másodperccel hosszabb, mint a semmi, megjelent  az első kedvcsináló az új Alan Wake játékból. S hogy mi köze a hét másodpercnek ehhez? Olyan hosszú.

Bővebben
2011
nov
8
Galéria

Az első kép az új Alan Wake játékból

0

A decemberi Video Game Awards úgy tűnik, hogy több játékot is leleplez, tenap mutattuk meg az első képet a BioWare új, egyelőre ismeretlen játékából, most Alan Wake a soros.

Bővebben
2011
nov
4
Hír

Az új Alan Wake XBLA játék lesz

0

Véglegesen eldőlt, hogy az új Alan Wake ját nem dobozos formában jelenik majd meg, hanem letölthető cím lesz Xbox Live Arcade-en, derült ki a Gameinformer híréből.

Bővebben
2011
máj
9
HírPletyka

Ismét terítéken az Alan Wake 2

0

Ismét pletykálnak az Alan Wake 2-ről, s mint már olyan sokszor, most is egy LinkedIn profil volt árulkodó. Közeleg az E3, a Microsoft nagy durranásokat ígér, lehet, közte lesz ez is.

Bővebben