Alan Wake | Konzol Center
2020
máj
15
HírVideó

Alan Wake is csatlakozik a Game Pass-hoz

0

Tíz éves születésnapját ünnepli az Alan Wake, és ebből az alkalomból a játék konzolokra és PC-re is bekerül a Game Pass kínálatába. Az már egy másik kérdés, hogy hogy fog kinézni…

Bővebben
2017
máj
13
Hír

Hétfőtől nem kapható többé az Alan Wake

0

A Remedy Entertainment Twitteren jelentette be, hogy mivel lejárnak a zenei jogdíjak, az Alan Wake jövő hét hétfőtől már nem lesz kapható sem Xbox-ra, sem pedig PC-re többé. 

Bővebben
2013
jan
2
Hír

Bejelentést tervez az Alan Wake fejlesztője

0

Nem telt túl izgalmasan a finn Remedy-nek a tavalyi év, azon kívül, hogy megjelent a PC-s Alan Wake, illetve az American Nightmare, csendben tették a dolgukat. Most viszont új bejelentésre készülnek. Ez lenne az Alan Wake 2?

Bővebben
2012
Már
13
Hír

Túl a kétmillión az Alan Wake

0

A Remedy Entertainment bejelentette, hogy az Alan Wake átlépte a kétmillió eladott példányt, köszönhetően a sikeres PC-s debütálásnak. Félreértés ne essék, ebben a 2010-ben eladott X360 verzió példányai is benne vannak.

Bővebben
2012
feb
21
Hír

Két nap alatt behozta az árát a PC-s Alan Wake

0

Még csak két napja jelent meg a Remedy gondozásában a PC-s Alan Wake, de máris visszahozta a fejlesztési és marketing költségeket, melyre még maga a kiadó sem számított.

Bővebben
2012
feb
17
Hír

Jó játékot kívánt a Remedy az Alan Wake kalózoknak

0

 Az olyan játékok esetében, mint az Alan Wake, a kalózkodás elkerülhetetlen, azonban a Remedy Entertainment annyira nem aggódik emiatt. Ehelyett bíznak abban, hogy akik ellopják a játékot, élvezni fogják, s a jövőben a vásárlás mellett döntenek.

Bővebben
2012
feb
15
HírVideó

Alan Wake PC launch trailer

0

A Remedy kiadta az Alan Wake PC-s verziójának launch trailerét, a játék még a héten felkerül Steam-re. Xbox 360 tulajoknak ismerős lehet ez a videó, bár az anno megjelent X360 teaser módosított verziójáról van szó.

Bővebben
2012
feb
15
Hír

Alan Wake gyűjtői kiadás PC-re

0

Az Alan Wake PC-s verziójának európai kiadója, a Nordic Games bejelentette a játék gyűjtői kiadásának részleteit. Túlzás lenne azt állítani, hogy lesz benne minden, mi szem szájnak ingere, sőt, gyakorlatilag értéktelen kacat többnyire az “extra”.

Bővebben
2012
feb
11
Hír

Nincs kizárva az újabb Alan Wake rész

0

Bár mostanában Alan meglehetősen jelen van az életünkben, a PC-s verzió jövő héten debütál, s a digitális spin-off, az Alan Wake’s American Nightmare pedig márciusban, a kérdés, mi lesz azután, ha mindkettő lecseng. Jöhet a folytatás.

Bővebben
2012
jan
26
Hír

Dobozos formában is elérhető az Alan Wake PC-s verziója

0

A Remedy Entertainment még csak néhány napja jelentette be az Alan Wake PC-s verziójának megjelenési dátumát, mely csak Steam-en elérhető, máris egy újabb jó hírrel szolgálhatunk. Lesz dobozos verzió is.

Bővebben
2012
jan
25
Hír

3D támogatást kap a PC-s Alan Wake

0

Lehet, hogy az Alan Wake PC-s verziója két év késésben van, de ne úgy gondolj erre, mint nevetségesen hosszú, és kidobott időre, hanem úgy, hogy hónapról hónapra fejlődött a játék, s lehetővé vált két teljesen új funkció lekódolása is.

Bővebben
2012
jan
22
Hír

Februárban érkezik a PC-s Alan Wake

0

Bár a Remedy tervei szerint eredetileg az Alan Wake kizárólag Xbox 360-ra jelent meg, két év elteltével elkészült a PC-s verziói is, mely februártól lesz megvásárolható.

Bővebben
2011
dec
7
HírPletyka

Remedy: NEM Alan Wake 2 az új Alan Wake

0

Már épp itt volt az ideje, hogy megszólaljon Alan Wake ügyben a játék készítője, a Remedy Entertainment ugyanis már baromaira untam a sok kavarást. Már biztos: nem Alan Wake 2 lesz az új játék címe.

Bővebben
2011
jún
12
Hír

A Microsoft nem szeretne újabb Alan Wake-et

0

Az Alan Wake fejlesztője, a Remedy egy ideje már dolgozik a letölthető címként debütáló Alan Wake: Night Springs-en, ami nem jelenti azt, hogy az eredeti kiadó, a Microsoft adja majd ki.

Bővebben